Katarzyna W. opuściła areszt - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Katarzyna W. opuściła areszt (/Temat-Katarzyna-W-opuscila-areszt-49776) |
Katarzyna W. opuściła areszt - Magnus - 15-02-2012 17:18 Katarzyna W. opuściła areszt Matka półrocznej Magdy z Sosnowca, Katarzyna W., opuściła Areszt Śledczy w Katowicach - podała służba więzienna
Pełnomocnik Katarzyny W. wystąpił o ochronę swojej klientki - poinformował rzecznik śląskiej policji podinspektor Andrzej Gąska Źródło "gazeta.pl" RE: Katarzyna W. opuściła areszt - Sloniasek - 15-02-2012 19:32 Brawo, poje*any wymiar sprawiedliwości.. puszczają kobietę która zabiła dziecko a mój kumpel siedzi w więzieniu za posiadanie grama marihuany... RE: Katarzyna W. opuściła areszt - Surlope - 17-02-2012 20:40 (15-02-2012 19:32)sloniasek napisał(a): Brawo, poje*any wymiar sprawiedliwości.. puszczają kobietę która zabiła dziecko a mój kumpel siedzi w więzieniu za posiadanie grama marihuany... O nieee , wyślij mu żel pod prysznic. Bum dziecko bęc o podłogę. RE: Katarzyna W. opuściła areszt - Qhta - 17-02-2012 21:31 Ja sie już przyzwyczaiłem ostatnio czytałem ze ojciec dostał 2 lata za pobicie pedofila który dobierał sie do jego 8 letniej córki.... Pedofil ma zawiasy;/ RE: Katarzyna W. opuściła areszt - MareKSG - 17-02-2012 23:57 (17-02-2012 21:31)Qhta napisał(a): Ja sie już przyzwyczaiłem ostatnio czytałem ze ojciec dostał 2 lata za pobicie pedofila który dobierał sie do jego 8 letniej córki.... Pedofil ma zawiasy;/ To tylko Polska U mnie w dzielnicy też jest pedofil dzielnie broniony przez policje. Parę osób które skopały mu mordę ogląda teraz świat zza krat. RE: Katarzyna W. opuściła areszt - Max998 - 18-02-2012 20:10 Niestety tak to bywa w naszym kraju. Zdarza się, że i typowo niewinny człowiek odsiaduje 2 lata przez pomyłkę.. W jej starym miejscu zamieszkania jej nie ma bo ludzie by jej zgotowali piekło. Ukrywa się gdzieś po Sosnowcu lub ościennych miastach z pomocą Rutkowskiego który jest jak rzep. RE: Katarzyna W. opuściła areszt - lolo12 - 19-02-2012 20:15 I na dodatek policja ją pilnuje żeby się nie zabiła, a za tym idą koszty, z naszych podatków ;/ RE: Katarzyna W. opuściła areszt - Max998 - 19-02-2012 22:50 Koszty z naszych podatków idą również na wygodne i szczęśliwe życie skazanych nie tylko za ''nieumyślne spowodowanie śmierci''. Ale cóż tak to już bywa.. Wybaczcie mi post pod postem ale to już chyba szczyt szczytów w Polsce. http://www.sadistic.pl/polska-kraj-absurdu-vt106058.htm |