Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików (/Temat-Hotfile-Koniec-z-zarabianiem-za-upload-plikow-49175)

Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - CrisPL - 01-02-2012 19:43

Otóż od dzisiaj hotfile zmieniło program partnerski na taki, który pozwala zarobić tylko poprzez sprzedaż kont premium i wszystko z tym związane. Asta la vista moje zarobki Sad pokerface

A oto dowód i wiem, że każdy użytkownik tak ma:
[Obrazek: tYh75.jpg]

RE: Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - marcin7904 - 08-02-2012 09:56

Dobra OK zmienili zasady ale mogli by wypłacić tą uzbieraną kasę.

RE: Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - jarunioo7 - 01-04-2012 18:24

Dokładnie Smile Swoją przygodę z uploadem zaczynałem z hotfile.. Kiedy miałem już 14$ (dzienne pobrania ok 100) to zmienili zasady.. Kase mogliby oddać..

RE: Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - sqmany - 09-02-2013 20:39

aaaa... to dlatego rok temu zniknęła cała moja kasa, myślałem wtedy że ACTA zamknęła ten sposób zarabiania :x
//Niezly odkop
//Coristo

Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - Coristo - 09-02-2013 21:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

Hotfile: Koniec z zarabianiem za upload plików - Admin - 10-02-2013 11:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.