Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś (/Temat-Jak-zarobilem-13-764-PLN-w-Jeden-Dzien-NIe-czekaj-za-duzo-Pieniedzy-juz-straciles-48947) |
Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś - dawidnex - 27-01-2012 11:02 Czy to możliwe wielu z Was Pewnie powie że to bujda, czytając to o czym piszę 4 lata termu sam bym w to nie uwierzył, Ale jest to możliwe praca przed Komputerem w domu, Później w biurze jak wolisz, Jak to się robi - do rzeczy - polega to na sprzedowaniu ofert stokowych returów oraz innych towarów. Np cukier w Niemczech był ostatnio bardzo Tani, nie koniecznie wiedzą o tym na Litwie więc. Np znalazłem w atrakcyjnej cenie Pralki używane w Anglii, skolei w Hiszpani nie zna praktycznie nikt angielskiego, ale używane Pralki chcą kupować, Tak więc znalazłem ofertę wysłałem ją do partnera z Hiszpani, który skolei znalazł odbiorce, dalej już szło łatwo 20 euro na jednej pralce 160 sztuk na tirze sam Policz Zarobek, Czy ja musiałem zapłacić za to aby kupiuć nie - mo klient zrobił mi przedpłate na konto, Także nie mając ani grosz w kieszeni mnożna zarobić sporo jak wiesz jak !!!!! Zapraszam do komentowania, oraz do zapoznania się ze stroną wyprzedażową na którtej znajdzies wiele kontaktów biznesowych oraz ofert stokowych http://www.retury.com Pozdrawiam RE: Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś - patyk339 - 27-01-2012 12:41 Dobra. To nie jest za darmo: "Dostęp już dzisiaj bez ukrytych kosztów za cały rok członkostwa to 100 zł za cały rok, bez żadnych dodatkowych opłat czy prowizji". I to wyklucza, że to jest za darmo. Trzeba włożyć w to 100Zł. RE: Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś - lemon666 - 27-01-2012 12:57 Trzeba włożyć 100 ale ja tam przeglądałem to nawet niektóre fajne oferty! tylko co zrobić z 3,5k parami butów RE: Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś - Killer - 27-01-2012 13:23 nie nabiarajcie się na te gówna. Jak zarobiłem 13 ,764 PLN w Jeden Dzień? NIe czekaj za dużo Pieniędzy już straciłeś - Killer - 27-01-2012 13:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |