FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca (/Temat-FG-MACHINE-Forumowa-Maszyna-Losujaca-48354) |
FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Admin - 12-01-2012 19:37 Witajcie,
pragne Wam przedstawić nową możliwośc na wydanie lub zarobienie forum goldów - FG MACHINE ! FG Machine to gra losowa znana z salonów gier i kasyn, należąca do słynnych owocówek. Aby z niej skorzystac należy posiadać Forum Goldy (FG), każda gra kosztuje 5 Forum Goldów. Sukces lub niepowodzenie jej uczestnika uzależnione jest w dużej mierze od czynników losowych. W owej maszynie zadaniem gracza jest uzyskanie punktowanej kombinacji, najczęściej kilku jednakowych symboli. W przypadku uzyskania dwóch identycznych symboli oraz koniczyny : otrzymasz dwukrotność postawionej sumy. W przypadku uzyskanie trzech takich samych symboli otrzymamy współczynnik mnożenia stawki w zależności od trafionych symboli. http://zarabiam.com/slots.php Oto kilka kombinacji dla obecnej stawki : ++ stawka (koszt gry)* 2 = 10 fg ++ stawka (koszt gry)* 2 = 10 fg ++ stawka (koszt gry) * 5 = 25 fg ++ stawka (koszt gry)* 10 = 50 fg ++ stawka (koszt gry)* 15 = 75 fg ++ stawka (koszt gry)* 20 = 100 fg Przypominam, że domyślna stawka (Koszt gry) to 5 Forum Gold. Powodzenia ! ENJOY AND HAVE FUN RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - DDK - 12-01-2012 19:41 WIN ! RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Lookso - 12-01-2012 19:43 Eee... strasznie łatwo stracić parę dni zdobywania FG... Moje staty na dzisiaj to 6 niepowodzeń i 1 wygrana ale mała. Chyba nie dla mnie taki hazard ale pomysł fajny RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - LessiPL - 12-01-2012 19:45 ddk 75 fg ;O a pomysl mega dobry RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Tech - 12-01-2012 19:57 Moja największa wygrana :| RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - haggard - 12-01-2012 20:00 +75 fg przy 3 próbie RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Xanthi - 12-01-2012 20:11 Pomysł dobry, ale i tak nie zagram... Może kiedyś RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Sloniasek - 12-01-2012 20:17 Czysty hazard, ja się w to pobawie znając życie to nic nie wygram. RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - Morfit - 12-01-2012 21:51 Szkoda, że podczas gdy to nie działało - nie losowało tylko wywalał błąd MySQL - to zabrało FG... RE: FG MACHINE - Forumowa Maszyna Losująca - MareKSG - 12-01-2012 22:30 Widzę, niektórym ubyło trochę FG |