Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Sport (/Forum-Sport-118)
+---- Wątek: Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad (/Temat-Cala-Walka-Najman-Saleta-2011-6-Listopad-45558)

Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - Admin - 06-11-2011 11:01

Kto nie widział to polecam walka najman saleta, ladna parodia napalony byk długo nie poskakał.

http://www.youtube.com/watch?v=CwkeDw9mwqk

RE: Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - Ciastek - 06-11-2011 11:16

I dobrze Big Grin. Ja jestem zadowolony chociaż wolałbym żeby Saleta wygrał normalnie w walce a nie dzięki kontuzji rywala.

RE: Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - Tidus - 08-11-2011 22:59

I tak, i tak wydaje mi się , że Saleta by go poskładał i udusił jak było w ich pierwszej walce : D Przed walką Saleta miał wywiad w którym mówił, że Najman ma sił na 30 sekund i akurat po lekko ponad 30 sekundach koniec walki : D. Najman w wywiadach mówił, że 2 razy Saleta ani razu go nie trafił i 2 razy Saleta wygrał i jego zdaniem to on wygrał, ale moim to właśnie wielka porażka, że nawet go nie trafił, a i tak dostał Big Grin . Po walce Saleta ładnie to powiedział coś w stylu " Najman nie dostał nigdy po mordzie, bo nie ma mu kiedy wklepać, bo odrazu się poddaje" : D

RE: Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - Bolt - 08-11-2011 23:15

Najman? To idiota jest.. Słusznie go wybuczeli na wejście. Jak się okazało nogi nie miał złamanej, po prostu mocniej ją potłukł. Co to za bokser który poddaje się bólowi. Dziś poczytałem fakt o facetach którzy mieli jaja, wygrywając walki ze złamaną dłonią czy kończąc 4 rundy ze zwichniętą dłonią i wygrywając na punkty. Można? Można Smile Saleta i tak by go położył, po walce widać było że nawet się nie spocił. Saleta ma już takie doświadczenie że takim frajerom się nie daje

RE: Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - Jeppers - 09-11-2011 00:23

(08-11-2011 22:59)Tidus napisał(a):  I tak, i tak wydaje mi się , że Saleta by go poskładał i udusił jak było w ich pierwszej walce : D Przed walką Saleta miał wywiad w którym mówił, że Najman ma sił na 30 sekund i akurat po lekko ponad 30 sekundach koniec walki : D. Najman w wywiadach mówił, że 2 razy Saleta ani razu go nie trafił i 2 razy Saleta wygrał i jego zdaniem to on wygrał, ale moim to właśnie wielka porażka, że nawet go nie trafił, a i tak dostał Big Grin . Po walce Saleta ładnie to powiedział coś w stylu " Najman nie dostał nigdy po mordzie, bo nie ma mu kiedy wklepać, bo odrazu się poddaje" : D

Nie mógł go udusić, bo to była walka w formule K1, a nie MMA.

RE: Cała Walka Najman Saleta 2011 - 6 Listopad - mikolaj90 - 09-11-2011 16:24

Moim zdaniem Najman przegrywa bo rzuca się na hura. Saleta nie umie się bić, tylko chodził sobie, ani razu nie oddał ciosu. To samo w poprzedniej walce jak i tej rewanżowej. Saleta wygrywa przez "szczęście" a Najman przegrywa bo nie ma techniki. Można powiedzieć, że obydwaj nie mają techniki.

Widać, że Najman wziął inspiracje z Pudziana z ich pierwszej walki bo ciągle ten sam low-kick a pudzian tak rozwalił Najmana Big Grin