![]() |
Propozycja dotycząca działu Szkoła - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Propozycja dotycząca działu Szkoła (/Temat-Propozycja-dotyczaca-dzialu-Szkola-42759) |
Propozycja dotycząca działu Szkoła - bmw00 - 08-09-2011 18:00 Witam Rozpoczął się rok szkolny , użytkownicy mogli dawać by prace domowe ? Np polski,mata,chemia itp . Co wy na to ? ![]() RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - sl0910 - 08-09-2011 19:02 Może zamiast oddzielnego działu - poddział w dziale off-topic i zamiast 'Szkoła' - 'Nauka', czyli: Off-Topic / Dział Tematyczny / Nauka Dotyczyłoby wtedy nie tylko szkoły, ale też zagadnień naukowych. ![]() Jeżeli jest w ogóle taka potrzeba. ![]() RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - Killer - 09-09-2011 16:16 nie sądzę by było wiele naiwnych którzy będą Wam robić zadania domowe, według mnie zbędne dział z zadaniami których i tak nikt za Was nie zrobi - uczyć się bo później nawet do łopaty Was nie wezmą i tylko sharecash Wam zostanie ![]() RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - Grub63 - 09-09-2011 18:03 Ale ta dzisiejsza młodzież leniwa, wszystko by chcieli żeby kto inny za nich robił ![]() RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - Coristo - 09-09-2011 18:04 Z tego co wiem to diabloo pomaga robic matme. RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - Bolt - 09-09-2011 18:08 A może od razu dodać przedszkole, studia, praca - poprosić o ściągę na maturę, albo pomóc wybrać zabawkę do przedszkola - bezsens jak dla mnie, jest dział off-topic i jak masz problem to piszesz RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - Lolekk1993 - 10-09-2011 10:33 To nie jest taki całkiem głupi pomysł moim zdaniem ![]() RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - Killer - 11-09-2011 08:29 @up to co wpisaleś lolekk idealnie pasuje do działu refback, masz problem z zadaniem ? jesteś leniwy ? Zarzuć parę groszy w dziale refback za $$ a na pewno ktoś Ci je zrobi ![]() RE: Propozycja dotycząca działu Szkoła - WilkuNSX - 19-09-2011 17:53 Się rzucą jak na schabowe ;d |