Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera? (/Temat-Spiskowe-teorie-Morderca-gazem-zabil-Leppera-41136) |
Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera? - Magnus - 08-08-2011 13:33 Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera?
- Morderca wszedł po rusztowaniu i psiknął gazem. Mają teraz takie gazy. Tylko kto? PiS czy Platforma? - dyskutowano. Przez weekend przy biurze Samoobrony płonęły znicze, wystawiono księgę kondolencyjną, pojawił się drewniany krzyż. Martwego Andrzeja Leppera w biurze Samoobrony w Al. Jerozolimskich 30 znalazł zięć. Był piątek, godz. 16.20. Po 19 pojawiają się pierwsze znicze, a wśród tłumu domysły: tacy ludzie się nie wieszają, a samoloty prezydenckie nie spadają. Źródło "gazeta.pl" Co o tym myślicie ? RE: Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera? - artekn - 08-08-2011 14:01 Taaaa... A Marsjanie mieszkają u mnie w domu! Nie wierzę w to. Nawet jeśli zakładając, że tak było to gaz może miał duszę i jeszcze zdążył powiesić Leppera? To bzdura! RE: Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera? - michal2612 - 08-08-2011 14:01 gazeta.pl nie ma o czym pisać RE: Spiskowe teorie: Morderca gazem zabił Leppera? - Nubi - 08-08-2011 14:06 Ja zgadzam sie z domysłami tłumu. "tacy ludzie się nie wieszają, a samoloty prezydenckie nie spadają" taka jest prawda oczywiscie według mnie. |