[Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność (/Temat-Ref-Pomoc-Progamingmontage-Zaczyna-Dzialalnosc-40766) |
[Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - ProGamingMontage - 31-07-2011 15:16 Cześć Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem Zerli z ProGamingMontage. Zarabiam na sharecash, i chciałbym wam w tym też pomóc! Jestem zaufaną osobą prowadzę kanał na youtube (nie bede spamował likiem) Jak ktoś ciekawy jest to znajdzie . Posiadam ponad 1,3k subskrybentów. Na kanał potrzebuje zarabiać aby posiadać coraz to lepszy sprzęt. Jeżeli wiecie o co chodzi to nagrywarki HD nie są tanie Zaczynając zabawę z ShareCash, miałem już pierwszego dnia zarobione 5$ na 1 filmie. Nie będe wam zdradzał moich sposobów. Bo zarabiam już na tym od dłuższego czasu, i posiadam już pewne doświadczenie. Jeżeli przenosisz się bądź zaczynasz zabawę w serwisie ShareCash. To jest to miejsce dla ciebie! Dla osób które zarejestrują się z mojego linka proponuje bardzo ciekawą ofertę: Pomoc 24/7! Przez e-mail, lub youtube (odpowiedź dostaniecie natychmiast! (jeżeli e-mail) Pomogę wam znalezieniu niszy Dokładnie wytłumacze jak tworzyć filmy, jak je edytować, jak nazywać tagować, itp. Podam wam sposoby na to jak zamiast zarabiać na niszy $ będziecie zarabiać na niej x10$ Dostaniecie ode mnie pomoc w postaci promocji waszych filmów: -wyświetlenia -oceny -favourite'y -subskrybje (jeżeli chcecie) -jeszcze nie potwierdzone ale też komenty Podoba wam się oferta? W takim razie bardzo serdecznie zapraszam was do rejestracji i kontaktu ze mną: Ref link: http://sharecash.org...php?ref=1280670 Kontakt ze mną: e-mail: [email protected] yt: ProGamingMontage RE: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - m4rcin93 - 31-07-2011 16:17 a w tej bajce były smoki ? RE: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - ProGamingMontage - 31-07-2011 18:23 Nie rozumiem co masz na myśli? Moi ref'y nie narzekają z niczym ich nie okłamałem, posiadają dobrą pomoc. Im więcej oni zarobia tym wiecej i ja. Więc przykładam się aby posiadali wszystko co potrzeba RE: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - bmw00 - 01-08-2011 11:13 Pokaz screeny z zarobków RE: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - ProGamingMontage - 01-08-2011 12:21 Nie potrzebne są one tobie, poniważ i tak każdy głupi potrafiłby zmienić w przeglądarke wartość zarobków i wkleić. Jest to bez sensu RE: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - Nokaut - 01-08-2011 15:15 -.- to musia pisac 14/15/16 - latek albo i w dół. RE: [Ref + Pomoc] Progamingmontage Zaczyna Działalność - mrxardas - 14-08-2011 00:02 (01-08-2011 15:15)Nokaut napisał(a): -.- to musia pisac 14/15/16 - latek albo i w dół.dokładnie, widziałem jego ryj na YouTube i obstawiam na góra 13 lat. A co do tematu: To co tam niby nauczysz to każdy głupi potrafi, z tego co widziałem nie masz nawet żadnych filmów związanych z zarabianiem d... . Więc nie spamuj i nie naciągaj innych na twoją `pseudo` pomoc, dopóki nie dasz jakiś dowodów. |