Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam 2 x koszulki "Gorzka Wódka Żołądkowa & Stock Polo - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam 2 x koszulki "Gorzka Wódka Żołądkowa & Stock Polo (/Temat-Sprzedam-2-x-koszulki-Gorzka-Wodka-Zoladkowa-Stock-Polo-40067)

Sprzedam 2 x koszulki "Gorzka Wódka Żołądkowa & Stock Polo - Sloniasek - 16-07-2011 08:52

Witam!
Mam do sprzedania dwie koszulki.
Jedną z nich jest Oryginalna koszulka "Gorzkiej Wódki Żołądkowej"
Jest to limitowana koszulka gdyż konkurs zakończył się dawno temu Smile
Obecnie sprzedałem już 6 sztuk i każdy jest zadowolony.
Koszulka jest rozmiaru XL , chociaż nie wiem czemu na metce pisze XXL Big Grin
jednak zapewniam że koszulka jest XL. Jest oczywiście nieużywana, fabrycznie i szczelnie zapakowana więc nic jej się nie stanie Wink

Drugą koszulką jest "Polo Stock"
Również jest nowa, niestety zostałem zwałowany że tak powiem bo mieli mi przysłać XL a przysłali L-kę. Raz przymierzana w celu sprawdzenia czy jest na mnie dobra.. niestety jest za mała.. Również jest nowa.

Cena za dwie koszulki to 50zł
Jeżeli ktoś chce kupić osobno to koszulka WŻG 30zł z kosztami przesyłki
oraz Polo Stock 25zł z kosztami przesyłki

Możemy wykonać transakcję przez Allegro, nie ma najmniejszych problemów. Akceptuję wyłącznie przelew mBank

Oto kilka fotek, przepraszam za tragiczną jakość zdjęć ale obecnie nie mam czym zrobić dobrych fotek:

[Obrazek: 2j3iqup.jpg]

[Obrazek: rc3f5i.jpg]

[Obrazek: 2eo8lyf.jpg]

[Obrazek: ym2og.jpg]

[Obrazek: iwiuet.jpg]

Zainteresowanych zapraszam na GG: 7420823

RE: Sprzedam 2 x koszulki "Gorzka Wódka Żołądkowa & Stock Polo - Yanke$ - 17-07-2011 20:10

25 zł za koszulkę stocka? Chyba jesteś zabawny

RE: Sprzedam 2 x koszulki "Gorzka Wódka Żołądkowa & Stock Polo - Sloniasek - 18-07-2011 12:46

yy już sprzedałem 2 Stocka po 25zł? więc na ch*j spamujesz..