![]() |
Sposób Na Schudnięcie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +---- Dział: Ciekawe Dyskusje (/Forum-Ciekawe-Dyskusje-328) +---- Wątek: Sposób Na Schudnięcie (/Temat-Sposob-Na-Schudniecie-29811) |
Sposób Na Schudnięcie - rafalek9 - 07-03-2011 19:21 Słuchajcie Za Niedługo Wakacje i woda i wiadomo trzeba jakoś wyglądać czas narazie jest ale leci cały czas i ja mam oponiki niestety ![]() ![]() Chcę To Zrzucić i wkońcu dobrze wyglądać . Mase Mam ok i wzrost tylko potrenowac. Planuję a6w i dodatkowo 30 pompek i 50 przysiadów x2 dziennie AleJEst jeszcze jeden problem u mnie w domu nikt nie ma czasu jak to zawsze i żremy zwykle po 20-21 jak to zmienić ?? Bardzo często jest mięso i trzeba to żreć a wiem ze to dobrze na sylwetke nie wpływa doradzcie jak trenowac i jak dobrze sie odrzywiac .. żeby zrzucić oponki w najbliższym czasie... Plx bardzo +++ za pomoc RE: Sposób Na Schudnięcie - rafalek9 - 07-03-2011 19:29 Taaa Już Lecę... Chcę żeby ktoś pomógł bo moze się znaa I BEz Żadnego Dietetyka jak to zrzucić ? RE: Sposób Na Schudnięcie - Admin - 07-03-2011 19:34 (07-03-2011 19:23)Mateusz5511 napisał(a): człowieku do dietetyka się zapisz a nie na forum o zarabianiu takie sprawy -.-" To ty wyluzuj "człowieku" to offtopic tutaj może pisać o czym zechce. (07-03-2011 19:29)rafalek9 napisał(a): Taaa Już Lecę... Rady Ci nie dam bo sam jem najwięcej po 22 mam o tyle dobrze że mam dobrą przemiane materi i gruby nie jestem, ogranicz posiłki jedz częściej a mniejsze porcje, a wieczorami wogole. Może ktoś Ci doradzi więcej ![]() RE: Sposób Na Schudnięcie - dawajrowa - 07-03-2011 19:38 AW6 odpuść bo to nie jest do chudnięcia ![]() Najłatwiej jest schudną z jakimiś wspomagaczami , tussipect , albo tygodniowy ciąg na fetce wyjebie z ciebie pare kg , tylko potem trzeba mniej żreć i troche ćwiczyć żeby efekt sie utrzymał ![]() RE: Sposób Na Schudnięcie - mikolaj90 - 07-03-2011 21:20 Pierw dieta, więcej masy, sztejki i nie ma opierda^^nia się ! Pij codziennie zieloną herbatę, mówi Ci to sam king mikolaj90 Lee Karate Miszcz ![]() RE: Sposób Na Schudnięcie - Tiger04 - 07-03-2011 21:49 A6W nie schudniesz, ale nie zaszkodzi. Rób ćwiczenia aerobowe: typu bieganie, rowerek, nożyce, pajacyki. Pij dużo wody, jedź 4-5 razy dziennie małe posiłki.Staraj się nie pić coli itp i dużych posiłków na kolacje ![]() RE: Sposób Na Schudnięcie - Kilol - 08-03-2011 00:27 Więc tak... Też mam dużo masy - nawet za dużo. ![]() ![]() Tak więc rób tak jak mówię. Aeroby + dieta, lub ograniczenie posiłków, dużo wody. Możesz też dorzucić jakiś spalacz tłuszczu. A jeśli masz masę i masz z czego rzeźbić, to idź na siłkę. RE: Sposób Na Schudnięcie - Daminn - 08-03-2011 16:04 Siłka + suple na spalanie i jedziesz. RE: Sposób Na Schudnięcie - Tech - 11-03-2011 18:19 To ja jeszcze dodam swoje 3 grosze. Najlepiej by było żebyś się zapisał na jakąś siłownie czy coś, tam ci doradzą co i jak. Jeśli jednak nie chcesz/nie masz czasu to np. prostym, dobrym trickiem jest - tak jak ktoś już wspominał - jedzenie wielu posiłków dziennie (5 starczy) O REGULARNYCH PORACH. No i do tego np. bieganie, dużo ruchu itp. Co do mięsa to nie jest ono wcale złe i jest wiele dobrych diet opartych głównie na mięsie, tłuszczach itp. RE: Sposób Na Schudnięcie - rafalek9 - 14-03-2011 21:07 Juz się wziąłem za siebie i jako tako mam wszystko ustawione zobaczymy jakie będą efekty ![]() |