splacilem polowe dlugu, potrzebuje 20$:( - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: splacilem polowe dlugu, potrzebuje 20$:( (/Temat-splacilem-polowe-dlugu-potrzebuje-20-24209) |
splacilem polowe dlugu, potrzebuje 20$:( - biegi92 - 04-09-2008 21:24 Witam, Bardzo Was przepraszam, ostatnio mało spędziłem czasu na forum, stąd pewnie domyślenia że was oszukałem ale NIE! Otóż jestem w 1 klasie "technikum informatyki" mam 7-8 lekcji dziennie a do szkoly dojezdzam ponad 30 km wiec w domu jestem okolo godziny 5 zazwyczaj. Pilnie potrzebuje 20$ na spłatę 2 części długu który wynosił 40$ Proszę o to aby ta osoba(nie chce pisac nickow gdyz wiecie o kogo chodzi) której jestem winien te pieniadze potwierdzila to ze zaplacilem juz polowe.. Proszę Was po raz ostani gdyz po rozwiazaniu tej sprawy chcialbym skonczyc ze swiatem Getpaid i pozostawic wam swoje dotychczasowe konta jakie mialem... licze na wasza pomoc...PRZEPRASZAM ze musze Was o to prosic jest mi wstyd Pozdrawiam [center]AP i PP: [email protected] [/center] [ Dodano: 2008-09-11, 22:11 ] wiem ze juz lepiej nie powinienem nic mowic no ale dla osob ktore mi pomoga wykonam proste pracki w photoshopie na zyczenie o to przyklady moich amatorkich pracek: twarze zamazane z racji prywatnosci |