Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
problem alertpay - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: Payza (/Forum-Payza-332)
+---- Wątek: problem alertpay (/Temat-problem-alertpay-23327)

Strony: 1 2

problem alertpay - Xnation - 09-07-2008 22:22

Witam

Mam 2 konta alertpay i na jednym gdy chciałem wysłać kase to wszystko jest jak zawsze ale po 1 sekundzie przekierowuje mnie na jakiś formularz. I tam coś jest o kartach kredytowych itd

Jak mam wypłacić?
prosze o pomoc

[ Dodano: 2008-07-10, 10:32 ]
POMOŻE KTOŚ DO JASNEJ @#!23F@RY ?

- evolucja - 10-07-2008 10:56

a dokładniej? może screen?

- DSTR - 10-07-2008 12:02

To jak ty to robisz? Za pomocą przycisku czy klikasz tam na górze "send money"? Klikasz "send money", wypełniasz formularz i powinno wysłać...

- Kolekcjoner - 10-07-2008 16:15

Rozwiązanie jest proste.
Wybierasz w polu Reasons -> Other i powinno pójść bez problemu.

Pozdrawiam

- Xnation - 10-07-2008 16:40

Nie!

Mam identycznie jak pokazał na screenie DSTR tylko że nawet nie zdąże coś wpisać a już przekierowuje mnie na podstrone gdzie muszę podać nr karty itd. Wygląda mi to coś jak weryfikacja. Undecided

- DSTR - 10-07-2008 21:52

hyh... ja też tak mam jak kupuje coś z "przyciska", ale... formularz wypełniania do karty kredytowej miga mi na chwile i znika... :shock: Nie, nie weryfikacja, gdyby to była weryfikacja w "Overview" byś miał napisany cały bloczek tekstu oraz coś w stylu "Account locked"... To wciśnij Escape w odpowiednim momencie żeby nie zdążyło przekierować :-| albo X tam do zastopowania strony ;-P

- Kolekcjoner - 11-07-2008 07:35

Ja miałem tak, gdy wpisywałem wszystko i chciałem wysłać pieniądze, wyskakiwał mi formularz do karty kredytowej.

- Xnation - 13-07-2008 14:25

heh stary a zrobiłem nowe konto bo to mi wyskakiwało... Uratowałeś mi kilkanascie dolców :-P

- biegi92 - 14-07-2008 13:47

ERROR OCCURED

We're sorry, we are experiencing some temporary difficulties. Please try again later. We have already informed our engineers of this issue. If this error occurred while making a payment, check your Account Overview before resending a payment so you can avoid duplicate payments.

tez macie takie problemy?

- Sniechu - 14-07-2008 13:53

biegi92, nie, u mnie wszystko ok.