Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne]Refback 70% w Rocashbux - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: [Nieaktualne]Refback 70% w Rocashbux (/Temat-Nieaktualne-Refback-70-w-Rocashbux-23236)

Refback 70% w Rocashbux - Sniechu - 06-07-2008 10:55

Wypłacę 70% refbacku w firmie rocashbux, w której jest 50% z poleconych, czyli za każde Wasze wyklikane 300 linków dostajecie 1,05$. Minimum w firmie to 2$, u mnie 1$ na AP Undecided
http://www.rocashbux.info/register.php?r=sniechu

Refback wypłacam gdy dostanę wypłatę z firmy!

[Nieaktualne]Refback 70% w Rocashbux - MoneyMaker - 06-07-2008 11:22

a nie lepiej byłoby napisać, że "za każde 300 klików dostajecie ode mnie 1.05 $". Ta kwota 0.70 $ wprowadza tylko zamieszanie, bo przecież nie wypłacisz na AP poniżej 1 $. 8-)

Zamierzasz wypłacać od razu, nie czekając na kasę z buxa ?? :-?

- Sniechu - 06-07-2008 12:15

Może masz rację, zmienię to. Właśnie się zastanawiam, czy rzeczywiście wypłacę od razu, ale skoro wypłata miałaby nastąpić po 300 klikach, to myślę, że kasę z buxa powinienem już wtedy mieć na AP, jeśli oczywiście bux ten będzie płacił. Jeśli nie będzie płacił (okaże się scamem) to na pewno nie zbiednieje wypłacając te 1$ za 300 klików, a przynajmniej będę w porządku wobec moich poleconych.

- MoneyMaker - 06-07-2008 15:46

jeśli zamierzasz płacić za scamy, to zbiedniejesz i to szybko. Jednemu poleconemu to może wypłacisz, ale jeśli będziesz miał ich 10 ? Lepiej zaznacz, że płacisz po otrzymaniu kasy z buxa, bo będą pretensje.

I lepiej nie licz, że otrzymasz kasę z jakiegoś buxa po 300 klikach twoich referali. 8-)

A tak w ogóle, to masz jakieś informacje, że ten bux płaci, bo on chyba jest nowy ?

[Nieaktualne]Refback 70% w Rocashbux - Killer - 29-07-2012 08:37

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.