Paypal ....problem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Paypal ....problem (/Temat-Paypal-problem-21442) Strony: 1 2 |
Paypal ....problem - biegi92 - 11-03-2008 15:46 hejka mam problem...otoz dostalem od nich takiego emaila Witaj, piotr Jedną z korzyści korzystania z systemu PayPal jest to, że dokładamy wszelkich starań celem powiadomienia użytkownika o potencjalnie problematycznych transakcjach. Naszym celem jest pomoc użytkownikowi w dokonywaniu poprawnych decyzji dotyczących transakcji. Od czasu do czasu wymagane są dodatkowe informacje dotyczące płatności PayPal. Jest to zabezpieczenie mające służyć ochronie przed problemami dotyczącymi transakcji. Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o tej transakcji. Zaloguj się do konta PayPal w celu podania dodatkowych informacji. Stanowczo radzimy nie wysyłać przedmiotu do momentu zakończenia badania sprawy. Jeśli przedmiot został już wysłany, zaloguj się i poinformuj nas, gdzie został on wysłany. W związku z tym tymczasowo zablokowaliśmy środki, do czasu zakończenia dochodzenia. ----------------------------------- Szczegóły transakcji ----------------------------------- Data transakcji: 5 marca 2008 Kwota transakcji: -$2,02 USD Numer identyfikacyjny Twojej transakcji: Numer identyfikacyjny transakcji kupującego: Numer sprawy: PP-435-932-344 Imię i nazwisko kupującego: guodong cheng Adres e-mail kupującego: [email protected] Termin udzielenia odpowiedzi: 18-03-2008 - Zaloguj się do konta PayPal. Z poważaniem PayPal Prosimy nie odpowiadać na tę wiadomość. Wiadomości przesyłane na tę skrzynkę e-mail nie są czytane, a serwis PayPal nie odpowiada na nie. Aby uzyskać pomoc, zaloguj się do swojego konta PayPal i kliknij łącze Pomoc w prawym górnym rogu dowolnej strony. Jeżeli zapytanie dotyczy reklamacji lub roszczenia, zaloguj się do swojego konta PayPal i przejdź do Centrum rozstrzygania. zalogowalem sie i jest cos takiego... * Moje konto * Wyślij pieniądze * Zażądaj zapłaty * Usługi dla handlowców * Narzędzia aukcyjne Rozstrzygnij sprawę Szczegóły transakcji Kwota początkowa: $2,02 USD Podaj dodatkowe informacje o tej transakcji. 1Przedmiot nie został jeszcze wysłany. 2Przedmiot(y) został(y) wysłany(e) i mogę dostarczyć informacje z systemu monitorowania przesyłek. 3Kupujący otrzymał już zwrot pieniędzy i mogę przedstawić na to dowód. 4Żadna z tych opcji mnie nie dotyczy. Serwis PayPal zapozna się z dostarczonymi informacjami i zdecyduje, czy roszczenie można zamknąć. Dziękujemy za pomoc. mieliscie juz cos takiego?co mam wybrac i czy strace te pieniadze? - tomciozet - 11-03-2008 15:52 Też miałem coś takiego, gdy dostałem aż 3zł od usera tego forum. Kasy nie zwrócili. :evil: Wybrałem chyba 4. Ciężko się z nimi dogadać. Wszędzie widzą przekręty. To ni to samo, co AP, które działa bez zarzutu i w interesie użytkownika, a nie przeciwko niemu, jak to czyni PP. :-x - biegi92 - 11-03-2008 15:56 ale co to za wiesniaki jakiego przekretu wielki syfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff - Dori - 11-03-2008 18:08 Też takie dostałem :< - naiman - 11-03-2008 18:19 I ja też :evil: :evil: :evil: Mam nadzieję że nam zwrócą :!: - Tomsh - 11-03-2008 18:56 Ja nei dostałem, a zresztą nie mialiby z czego zabierać :-) - biegi92 - 11-03-2008 19:55 wlasnieeeeeee i czy takie cos dostaje sie tylko raz bo jak tak to zarezykuje te 2 $ zeby potem np nie zabrali 10$ to co w koncu mam wybrac zeby kase zwrocili ? - DaGoor - 12-03-2008 16:58 No i co trzeba z tym zrobić? Jakieś sugestie? ;p Mam nadzieje że jak ExcelentBux wróci to już będą wypłaty na AlertPay... - biegi92 - 12-03-2008 18:52 no wlasnie co wybrac? - DaGoor - 14-03-2008 19:41 Czasu do rozwiązania problemu mam do 18 marca... I nie wiem co robić... W sumie to na koncie miałem akurat tylko 0.15$ i teraz jak odjęli tą kase to mam na minusie Nie zależy mi na tym koncie, zrobiłem sobie nowe. Mogą sie dopierdzielić do tego salda minusowego? |