Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kilka spraw! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Kilka spraw! (/Temat-Kilka-spraw-21201)

Kilka spraw! - BizNET - 25-02-2008 18:08

Witam

Poniższe ogłoszenie obowiązuje wszystkich moderatorów zarabiam.com

No więc na forum dzieją się nie dobre rzeczy... mianowicie masa Spamu. Co gorsza większość modów jak najbardziej to akceptuje a nawet sami dopuszczają się tego czynu.

Otóż...
1) Dział aukcje sprzedaż, zapis , komentarze nie jest do DYSKUSJI!!!

Podam przykład: http://zarabiam.com/topics20/zapis-prawie-za-darmo-vt1209.htm

Po pierwsze ten kolega nie ma prawa do zakładania tematów w tym forum!
Po drugie Aukcja jest niezgodna w żadnym z punktów regulaminu!
Po trzecie Wiecie że to nie dział na dyskusje

Było kilka powodów aby temat wylądował w śmietniku! ale zamiast tego część moderatorów jeszcze przyłączyła się do dyskusji.

2) Następna sprawa to komentarze... Wszyscy piszą jak chcą mimo że w regulaminie komentów podałem nawet kody jak trzeba wstawiać... Mimo to jedni używają czcionki małej a inni dużej.. Oczywiście w tym wielu modów...
Kody jak i regulamin są podane tu: http://zarabiam.com/topics18/komentarze-regulamin-vt535.htm (jak by ktoś nie wiedział)

3) Sprzeczki... Często spotykamy się z ludźmi którym ciągle coś nie pasuje... Nie szczypać się.. Ładować warny do tąd aż zrozumie i radzę nie dyskutować z nimi,
Komuś coś nie pasi?... warn.. jeszcze mało? Ban..

4) Wprowadziłem automatyczne czyszczenie niektórych działów.. (jeśli temat jest starszy niż X postów jest usuwany.)

Aukcje sprzedaż: 30dni
Aukcje zapis: 14dni
Oferty: 30dni
Waluty: 30dni

KOSZ: 30dni

W związku z automatycznym czyszczeniem proszę o nie usuwanie tematów ze względu na ich starość (chyba że nie jest zgodny z regulaminem)

5) Zabrania się pisania postów "Kosz" !! stosowane przez modów (nie będę wytykał) Jeśli temat jest nie zgodny z tematem to albo kasujecie albo PW do moda danego działu lub do mnie.

6) Proszę nie mieszać prywatnych spraw z forum.. Np: tego kolesia nie lubię to dostaje bana (spotkałem się z tym) JEŚLI SĄ WĄTPLIWOŚCI to służę pomocą.

7) Proszę usuwać SPAM z ShoutBoxa (linki do firm, stron www itd)

8) Nie musicie ale prosił bym o to aby (zwłaszcza nowych userów) upominać... tzn nie od razu BAN a może wiadomość PW z info co zrobił nie tak itd... oczywiście jeśli ktoś na upartego nie przestrzega regulaminu to wiadomo.

Myślę że to wszystko... Proszę po przeczytaniu o podpisanie się pod tematem wszystkich moderatorów.
Mam wrażenie że co niektórzy moderatorzy po prostu nie chcą być nimi... w takiej sytuacji tez proszę o PW z takową informacją..

Prosił bym o przestrzeganie regulaminu ponieważ jeśli dalej tak będzie, to niestety co niektóre osoby mogą utracić miano moderatora... Undecided

A dla dobrych, modów będą przywileje, darmowe reklamy, itd.

Pozdrawiam
BizNET

- mjs17 - 25-02-2008 20:03

ok

- Maciekorzysz - 25-02-2008 20:16

Cytat:8) Nie musicie ale prosił bym o to aby (zwłaszcza nowych userów) upominać... tzn nie od razu BAN a może wiadomość PW z info co zrobił nie tak itd... oczywiście jeśli ktoś na upartego nie przestrzega regulaminu to wiadomo.

to i ja czasem robię.
Ale najczęściej spotykam się z odpowiedzią typu : " i co mi zrobisz" a ja powiem dla admina Big Grin

Pozdro.

- tomciozet - 25-02-2008 22:30

BizNET napisał(a):Mam wrażenie że co niektórzy moderatorzy po prostu nie chcą być nimi...
Hmmm... :-(

- mjs17 - 25-02-2008 22:35

ja powiem tak jeśli jeśli masz jakieś zastrzeżenia do mnie to po prostu to napisz a jak będe musiał zrezygnować to zrezygnuje :roll: :cry:

- audia4 - 26-02-2008 08:01

ok ja sie podpisuje tylko jest jedno niedopatrzenie

Cytat:7) Proszę usuwać SPAM z ShoutBoxa (linki do firm, stron www itd)

my nie możemy usuwać postów w SB.

- BloodAngels - 26-02-2008 14:48

Mi też pasuje wszystko , i jak jest jakas sprawa PISAC!!!

- BizNET - 26-02-2008 19:18

Cytat:ja powiem tak jeśli jeśli masz jakieś zastrzeżenia do mnie to po prostu to napisz a jak będe musiał zrezygnować to zrezygnuje :roll: :cry:

To nie tyczy się Ciebie.. Ty jesteś jednym z najlepszych ale są osoby którym nawet nie chcę się przeczytać i potwierdzić tej wiadomości

- Pakula - 12-03-2008 23:26

Zgadzam się :mrgreen:

Kilka spraw! - Killer - 11-03-2011 01:53

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.