Mvpearn - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mvpearn (/Temat-Mvpearn-20825) |
Mvpearn - Kostek89 - 22-01-2008 10:23 Mvpearn Super firma, super warunki, polecam!!! za klik 0.003 - jedyny minus wypłata od 0.20$ na PayPal!!! 100% od poleconego dzisiaj jest 12 linków ----------------------------------------------------------------------------------------- - +300% first level referrals earnings more. - 1 free referrals to your downline. - Priority Payments - Get paid in less than 2 hours. Premium Membership is $4.99 for a 1 month membership. -im na dluzej kupujemy tym wiecej darmowych poleconych dostajemy: *na miesiac 1, na pol roku 2, a na rok 5 ------------------------------------------------------------------------------------------ rejestracja: http://www.mvpearn.com/?r=kostek89 - mrw111 - 22-01-2008 13:12 Siema kostek zapisuje sie z twojego linka:-) - dukatkg - 22-01-2008 14:30 I co, dostał ktoś wypłatę ? - Kostek89 - 22-01-2008 20:17 ja zlecam jutro wyplate, bo mam na razie $0.156 wiec 5 centow mi brakuje do wyplata, no chyba ze pare osob mi sie zapisze i poklika dzisiaj to zlece wyplate jeszcze dzisiaj - Kostek89 - 23-01-2008 11:15 wyklikalem dzisiaj te 12 linkow ile bylo i mam na koncie: Account Balance (cashout) $0.192 wiec brakuje mi tylko 0.008$ , czyli musialby mi ktos kliknac minimum 3 linki zebym mogl zlecic wyplate, niech ktos z moich refkow mi kliknie albo niech ktos sie zapisze i mojego linka, ktor jest w 1 poscie tego tematu i bedziemy mogli zobaczyc czy firma wyplaca. Pozdrawiam edit: dobra juz zlecilem wyplate, ale klikac dalej mozecie :-) dostalem takie cos: "After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS. Your payment is being proccesed. Processing time: 15 working days (Free member) or 2 hours (Premium member)." wiec 2 tygodnie sobie teraz poczekamy :-) Mvpearn - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |