Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Prawny - brak wyplaty refbacku - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Prawny - brak wyplaty refbacku (/Temat-Prawny-brak-wyplaty-refbacku-178380)

Strony: 1 2

Prawny - brak wyplaty refbacku - frozen50 - 01-07-2025 14:28

1 czerwca Prawny zapytał, w jakiej formie chce otrzymać refback za rejestracje w Uphold (tutaj jego post Link). Poinformowałem go, wysłałem odpowiednie dane do przelewu, a następnie przez miesiąc nie odpisywał na moje wiadomości lub informował że ma lipę z pieniędzmi. Byłem wyrozumiały i napisałem, że nie ma problemu, zaczekam chwilę dłużej. Gdy napisałem do niego, że wstawie posta na forum (tydzień temu), odpisał po momencie, że zaraz ogarnie. Od 24 tygodnia podobny schemat - brak odpowiedzi. Dzisiaj po napisaniu do niego wiadomości, że wstawie posta na forum bo skończyła mi się cierpliwość, Prawny wierzył, że nie zrobiłem screenów i wyczyścił wszystkie wiadomości na telegramie. Poniżej zamieszczam screeny z rozmów.

[Obrazek: 1.jpg]
[Obrazek: 2.jpg]
[Obrazek: 3.jpg]
[Obrazek: 4.jpg]
[Obrazek: 5.jpg]
[Obrazek: 6.jpg]

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Shimeon - 01-07-2025 15:36

(01-07-2025 14:28)frozen50 napisał(a):  Dzisiaj po napisaniu do niego wiadomości, że wstawie posta na forum bo skończyła mi się cierpliwość, Prawny wierzył, że nie zrobiłem screenów i wyczyścił wszystkie wiadomości na telegramie. Poniżej zamieszczam screeny z rozmów.

Na konkurencyjnym forum również była inna skarga na tego krętacza, ale tamtejsi czerwoni woleli się patyczkować i w rezultacie nie zbanowali typa, bo oddał kasę dopiero po czasie (celowo mącił i się wykręcał pod pretekstem "braku środków na koncie").

@Prawny, cwaniaczku usuwasz dowody, ale porobiłem screeny twojego wątku zawczasu, żebyś przypadkiem nie edytował jego treści na swoją (nie)korzyść. hej

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - timeto - 01-07-2025 16:12

Ten typ już dawno bana powinien dostać i tyle. Jeszcze się chwalił pod innym postem na konkurencyjnym forum, że ma więcej niż 10$ zainwestowane w rynek, to mu zależy XD

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - 01-07-2025 22:24

@[Prawny] masz coś do powiedzenia w poruszonym temacie?

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Morricorne - 02-07-2025 17:30

Pisałem na konkurencyjnym forum. I tam nic z tym Panem nie zrobili. Może chociaż tutaj chociaż administracja zrobi porządek z tą personą. Nie może być tak że ludzi oszukuje i jest cały czas bezkarny

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Shimeon - 02-07-2025 18:50

(02-07-2025 17:30)Morricorne napisał(a):  Pisałem na konkurencyjnym forum. I tam nic z tym Panem nie zrobili. Może chociaż tutaj chociaż administracja zrobi porządek z tą personą. Nie może być tak że ludzi oszukuje i jest cały czas bezkarny

Zrobi. Po oznaczeniu przez moderację podejrzany oszust ma czas na złożenie wyczerpujących wyjaśnień. Jeśli w ciągu maksymalnie 30 dni nie odpowie w wątku oskarżyciela to zostaje zdegradowany do rangi wykreślonego. Cool

Tak z ciekawości zerknąłem na kolejne skargi tego osobnika na tamtym forum i jedna rzecz mnie zastanawia - dlaczego tamtejsza administracja jest taka wyrozumiała dla tego naciągacza? Po ich zbyt długich wypowiedziach można teraz snuć domysły, że mają jakieś układy z tym kolesiem i dlatego tak skutecznie zwlekają z jego zbanowaniem.

@Prawny postanowił schować głowę w piasek, bo od wczoraj nie loguje się wyłącznie na zc, bo wie doskonale, że jego dni na tym forum są już policzone. Smile

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Prawny - 03-07-2025 13:23

Ja z tym Panem nie pisałem zarówno tu, jak i na konkurencyjnym forum .
Taka sytuacja nie miała miejsca. Ktoś sprawnie posługuje się AI .
Widzę tu już stado sępów się zleciało

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Shimeon - 03-07-2025 13:37

(03-07-2025 13:23)Prawny napisał(a):  Ja z tym Panem nie pisałem zarówno tu, jak i na konkurencyjnym forum .

Większego trola na tym forum to ja jeszcze nie spotkałem. Do tej pory wydawało mi się, że jest nim użytkownik Lion94.

Hybrid banuj tego idiotę. Szkoda strzępić ryja.

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - 03-07-2025 14:15

@[Prawny]
(03-07-2025 13:23)Prawny napisał(a):  Taka sytuacja nie miała miejsca. Ktoś sprawnie posługuje się AI .

Może czegoś nie rozumiem, albo nie nadążam za tym AI, ale skoro podałeś swój telegram do tamtego tematu (@prawny94), i frozen skontaktował się przez niego, to w jaki sposób AI maczało w tym palce?

RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - TakieŻycie - 04-07-2025 11:38

(03-07-2025 13:23)Prawny napisał(a):  Ja z tym Panem nie pisałem zarówno tu, jak i na konkurencyjnym forum .

Ciekawostka: AI jest w stanie zweryfikować czy coś zostało wygenerowane za pomocą AI. Brak metadanych jest spowodowany tym że jest to zrzut ekranu. Natomiast nie ma żadnych "śladów" po uzyciu AI.