![]() |
Prawny - brak wyplaty refbacku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Prawny - brak wyplaty refbacku (/Temat-Prawny-brak-wyplaty-refbacku-178380) |
Prawny - brak wyplaty refbacku - frozen50 - Wczoraj 14:28 1 czerwca Prawny zapytał, w jakiej formie chce otrzymać refback za rejestracje w Uphold (tutaj jego post Link). Poinformowałem go, wysłałem odpowiednie dane do przelewu, a następnie przez miesiąc nie odpisywał na moje wiadomości lub informował że ma lipę z pieniędzmi. Byłem wyrozumiały i napisałem, że nie ma problemu, zaczekam chwilę dłużej. Gdy napisałem do niego, że wstawie posta na forum (tydzień temu), odpisał po momencie, że zaraz ogarnie. Od 24 tygodnia podobny schemat - brak odpowiedzi. Dzisiaj po napisaniu do niego wiadomości, że wstawie posta na forum bo skończyła mi się cierpliwość, Prawny wierzył, że nie zrobiłem screenów i wyczyścił wszystkie wiadomości na telegramie. Poniżej zamieszczam screeny z rozmów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Shimeon - Wczoraj 15:36 (Wczoraj 14:28)frozen50 napisał(a): Dzisiaj po napisaniu do niego wiadomości, że wstawie posta na forum bo skończyła mi się cierpliwość, Prawny wierzył, że nie zrobiłem screenów i wyczyścił wszystkie wiadomości na telegramie. Poniżej zamieszczam screeny z rozmów. Na konkurencyjnym forum również była inna skarga na tego krętacza, ale tamtejsi czerwoni woleli się patyczkować i w rezultacie nie zbanowali typa, bo oddał kasę dopiero po czasie (celowo mącił i się wykręcał pod pretekstem "braku środków na koncie"). @Prawny, cwaniaczku usuwasz dowody, ale porobiłem screeny twojego wątku zawczasu, żebyś przypadkiem nie edytował jego treści na swoją (nie)korzyść. ![]() RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - timeto - Wczoraj 16:12 Ten typ już dawno bana powinien dostać i tyle. Jeszcze się chwalił pod innym postem na konkurencyjnym forum, że ma więcej niż 10$ zainwestowane w rynek, to mu zależy XD RE: Prawny - brak wyplaty refbacku - Hybrid1990 - Wczoraj 22:24 @[Prawny] masz coś do powiedzenia w poruszonym temacie? |