![]() |
DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +--- Wątek: DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI (/Temat-DDI-platforma-do-zarabiania-na-krypto-dzieki-AI-178238) |
DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - marcink90 - Dzisiaj 07:59 Witajcie, od 3 miesięcy testuję platformę DDI. Jest to platforma do zarabiania na krypto dzięki AI. Zainwestowałem łącznie 325 $ i po 3 miesiącach zrobiłem z tego 3750 $, gdzie 1750 $ już realnie wypłaciłem i wydałem ![]() Zakładam ten wątek z 2 powodów: 1. Chcę zapytać, czy ktoś już ma jakieś doświadczenia z tą platformą? Tylko proszę o rzetelne i sprawdzone informacje, a nie "opinie ekspertów", którzy nigdy nawet o tym nie słyszeli, ale wszystko wiedzą najlepiej ![]() ![]() 2. Szukam też chętnych, którzy tak jak ja chcą w tym spróbować i samemu przetestować tą platformę. Takich zapraszam na priv. W skrócie, jak to działa: - Zakładasz konto na DDI i weryfikujesz tożsamość - Zakupujesz USDT/USDC i robisz transfer na swoje konto w DDI (minimum 50$) - Codziennie o dowolnej porze dnia wchodzisz w aplikację DDI i klikasz, by uruchomić handel a AI robi za Ciebie kilka transakcji (kupuje na jednej giełdzie i sprzedaje na innej) używając Twojego kapitału na DDI. Możesz zrobić to tylko raz dziennie a zysk będzie po kilku-kilkunastu minutach dodany do Twojego kapitału. Teraz ważna rzecz, maksymalna kwota do handlu, to 500$ więc większe wpłaty nie mają sensu, bo i tak te środki nie będą dla Was zarabiały. Dzienny zysk to 1,5-1,8% na początku. Przy kapitale 500 $ platforma generuje Wam zysk około 8 $ dziennie, więc niecałe 250 $ w ciągu miesiąca - taki dodatkowy mały dochód ![]() Są jednak możliwości zarabiać dużo więcej, ale do tego trzeba już zaangażować się w budowanie zespołu (coś w stylu MLMu). Czyli zapraszanie nowych ludzi do udziału i zarabiania w DDI (do 3 poziomu poleceń) ![]() Gdy budujemy zespół, mamy sporo korzyści: - możemy awansować na wyższe levele i odblokować wyższe kwoty do codziennego handlu (na 1 levelu maksymalnie do handlu używane jest 500$, tak jak już wspomniałem) - wraz z wyższymi levelami platforma generuje dla nas wyższy dzienny zysk z handlu (nawet do 5,3%) - zapraszając nowe osoby otrzymujesz różne bonusy, które szybko zwiększają Twój kapitał używany do codziennego handlu - dostajesz również dzienne premie za to, jeśli Twój zespół zarabia (im więcej zarabiają Twoi ludzie, tym większą premię dzienną otrzymujesz) Generalnie opłaca się budować zespół, bo daje to większe zyski. Ja mam już 3 lvl i zysk dzienny aktualnie na poziomie 65 $, więc całkiem zadowalający ![]() Są też różne inne profity, jak np. możliwość zorganizowania obiadu/kolacji na koszt platformy DDI. Jedną taką już zorganizowałem dla 20 osób i za wszystko zapłaciło DDI, nie dołożyłem ani złotówki, a nawet parę złotych mi zostało po opłaceniu wszystkiego, bo DDI wysłało mi środki z góry ![]() Także widzicie, jak to wygląda. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z tą platformą, to chętnie poczytam Wasze opinie, natomiast jeśli ktoś chce dołączyć i samemu spróbować w tym podziałać, to zapraszam w wiadomości na priv, bo nie wiem, czy jak tutaj wrzucę link, to post nie będzie zbanowany ![]() PS: Jeśli umieściłem wątek w złym miejscu, proszę o przeniesienie do odpowiedniej kategorii/działu. Dziękuję ![]() RE: DDI - platforma do zarabiania na krypto dzięki AI - chincyk - Dzisiaj 19:24 A jakiś link podasz do tej platformy? może by potestował ![]() |