Coinbase nowy quiz Dimo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Portfele Kryptowalut (/Forum-Portfele-Kryptowalut-459) +--- Wątek: Coinbase nowy quiz Dimo (/Temat-Coinbase-nowy-quiz-Dimo-177786) Strony: 1 2 |
Coinbase nowy quiz Dimo - Hazardzistaaaa - 09-01-2025 08:50 Panowie jak ktoś nie ma auta mam tutorial U mnie działa Otwieramy w coinbase na stronie quiz pobieramy OJO1FJ Proszę użyć mój kod jak pomogłem komuś bez auta. OJO1FJ I po zainstalowaniu Dimo, ściągamy aplikacje : My Dacia Konto na Dimo i My Dacia muszą mieć dokładnie takie samo hasło i mail, w aplikacji my dacia woła o znak typu !? Potem jak założymy konto na my dacia dodajemy auto poprzez numer Vin, numer win możemy skopiować z każdej strony z autami tylko otomot.pl cara.com Po wszystkim wchodzimy do Dimo dajemy Add car i wybieramy Dacia logujemy się mailem z aplikacji my Dacia i wpada kasa. RE: Coinbase nowy quiz Dimo - vky - 09-01-2025 10:43 Ogarnąłem wszystko, dodałem auto itp. wpisałem Twój ref. Ale nie dostałem nic. RE: Coinbase nowy quiz Dimo - Masterek - 09-01-2025 16:12 (09-01-2025 10:43)vky napisał(a): Ogarnąłem wszystko, dodałem auto itp. wpisałem Twój ref. Ale nie dostałem nic. Bo czytać nie umiecie to co się dziwić RE: Coinbase nowy quiz Dimo - maxiu170 - 09-01-2025 23:02 Refek ode mnie wpadł, dzięki RE: Coinbase nowy quiz Dimo - Martinii96 - Wczoraj 00:10 (09-01-2025 08:50)Hazardzistaaaa napisał(a): Panowie jak ktoś nie ma auta mam tutorial Siema pomożesz jeśli ktoś nie ma auta?? ? RE: Coinbase nowy quiz Dimo - lol425 - Wczoraj 08:42 (09-01-2025 08:50)Hazardzistaaaa napisał(a): Panowie jak ktoś nie ma auta mam tutorial Niestety nie działa ten sposób wyskakuje po zalogowaniu sie do apki Mp Dacia w DIMO błąd "An error has occurred" RE: Coinbase nowy quiz Dimo - Bajbo99 - Wczoraj 19:55 (Wczoraj 08:42)lol425 napisał(a):(09-01-2025 08:50)Hazardzistaaaa napisał(a): Panowie jak ktoś nie ma auta mam tutorial Dodaj inne auto w My Dacia . U mnie dopiero za trzecim razem przeszło . Wybierz jakieś np z 5 podstrony na otomoto RE: Coinbase nowy quiz Dimo - Hazardzistaaaa - Dzisiaj 05:44 Wszystko działa robimy po kolei wszystko, jak nie wskoczy kasa usuwamy 2 apki i znowu instalujemy, maile na Dimo i aplikacji z autem mają być takie same i hasła takie same !!!!!! Teraz zmienili warunki i po tygodniu wpada dodatkowa kasa za mój kod. Ale auto musi być w Dimo połączone ten tydzień czasu. Nie musi być dacia może być też renault np bo tez ma dobrą apke. RE: Coinbase nowy quiz Dimo - Bajbo99 - Dzisiaj 06:24 (Dzisiaj 05:44)Hazardzistaaaa napisał(a): Wszystko działa robimy po kolei wszystko, jak nie wskoczy kasa usuwamy 2 apki i znowu instalujemy, maile na Dimo i aplikacji z autem mają być takie same i hasła takie same !!!!!! Na swoim przykładzie mogę powiedzieć ze tylko mail musi być ten sam,hasło może się różnić w obu apkach bo nie gra żadnej roli. Przy błędzie również nie trzeba usuwać aplikacji , wystarczy w My Dacia usunąć auto i dodać inne . Robimy to klikając w ikonkę w lewym górnym rogu,potem Opcje i klikamy Usuń ten samochód RE: Coinbase nowy quiz Dimo - Hazardzistaaaa - Dzisiaj 07:52 W FAQ mam napisane że po tygodniu nagrody z refa a w apce 4 tygodnie,, więc poczekamy zobaczymy. (09-01-2025 10:43)vky napisał(a): Ogarnąłem wszystko, dodałem auto itp. wpisałem Twój ref. Ale nie dostałem nic. Spróbuj usunąć auto i dodać ponownie maile musza być takie same w apce i Dimo, ref jest tylko po to że dostaniemy dodatkowa kasę po tygodniu lub po miesiącu. |