Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szukam smartfona - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Szukam smartfona (/Temat-Szukam-smartfona-177733)

Szukam smartfona - Agik - 18-12-2024 11:52

Telefon do 1500, choć jak coś trochę powyżej tej kwoty da mi sporo lepsze parametry to mogę się pokusić.
Wymagania:
- Najlepiej by był dosyć wytrzymały i na upadki i na wodę, mam dziurawe łapy, telefon zdarza mi się zostawiać w losowych miejscach, a z telefonem wybieram się wszędzie i mam na nim autentyfikatory, banki, kalendarze więc jak mi telefon padnie to potrafię się trochę przyblokować.
- Dobry głośnik, podcasty, youtuby i muzyka hula standardowo parę godzin dziennie, mam niby osobny głośnik ale nie chce mi się wiecznie przełączać na niego.
- Przekątna raczej powyżej 6 cali, bo w podróży też często na nim coś oglądam.
- czytnik linii papilarnych, po prostu kocham tą funkcję w telefonach.
- Android.
Inne:
- Przyzwyczaiłem się do posiadania gówno aparatu w telefonie i nie cykaniu za dużo zdjęć, ale jak uda się jakiś przyzwoity aparat zmieścić w tym budżecie to było by spoko.
- Bateria, wszędzie raczej chadzam z torbą w której mam zapasowo powerbank, więc "standardowa" bateria mi raczej wystarcza bo mogę ją podratować czy to tak czy kablem w samochodzie, więc nie potrzebuję tu przepłacać czy targetować się na jakieś super baterie, byle nie była crapem.
- polecajka po prostu ogarniętego telefonu i osobno porządnego etui wchodzi w grę.
Mam złe doświadczenia z dawnymi "pancernymi telefonami", często wcale nie były jakieś super pancerne, albo nawet były ale kosztem słabego wnętrza które zaczęło się wykrzaczać i sprawiać problemy z czasem. W dodatku te telefony bywały często nieporęczne i po prostu posiadały ciulowe parametry względem ich kosztów, ostatnie lata raczej szedłem w tańsze telefony by nie było żal jak się rozwali. Na szczęście teraz jest telefonawka, więc proszę o pomoc dla człowieka z dziurawymi łapami.
Dotychczas używałem Samsung Galaxy S20. Funkcjonował, ale nie mogę powiedzieć bym był jakoś, zadowolony.

RE: Szukam smartfona - bartas993 - 18-12-2024 11:57

Może jakbyś delikatnie dołożył to zobacz sobie one plus nord 4, dziewczyna ma model wcześniejszy i jest bardzo zadowolona.