Problem z wyświetlaniem miniatury na FB - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Problem z wyświetlaniem miniatury na FB (/Temat-Problem-z-wyswietlaniem-miniatury-na-FB-177290) |
Problem z wyświetlaniem miniatury na FB - lijon - 20-07-2024 22:23 Linki mojej witryny publikowane na FB nie wyświetlają miniatur. Uzywam wtyczki AIOSEO Tak jak skonfigurowałem, kombinowałem z różnym domyślnym źródłem obrazka i nic nie pomogło. Kombinowałem też z sharing debugger na FB i taki mam wynik za każdym razem Ktoś pomoże i powie co robię nie tak? RE: Problem z wyświetlaniem miniatury na FB - Atomasz - 21-08-2024 21:25 Polecam wtyczkę "OG — Lepsze udostępnianie w mediach społecznościowych" ogarnia pięknie wszystko. RE: Problem z wyświetlaniem miniatury na FB - lijon - 24-08-2024 16:00 Dzięki za propozycję jednak nie chcę korzystać z wtyczek aby nie mieć ich za dużo, więc szukam innego sposobu. |