![]() |
Ciekawe tłumaczenie. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Ciekawe tłumaczenie. (/Temat-Ciekawe-tlumaczenie-17267) |
Ciekawe tłumaczenie. - wesolutki - 29-11-2010 13:38 Witam, wysłałem do Lockerz maila z zapytaniem czy na najbliższych restockach będą ipody i macbooki. Odpisali mi jakimś gotowcem i oczywiście nie ma wzmianki na temat tych dwóch nagród. Jest natomiast jedna ciekawa rzecz, której nie do końca rozumiem i prosiłbym o przetłumaczenie profesjonalistę, gdyż wydaje mi się, że zasady 24/7 uległy zmianie. Oto interesujący kawałek maila: Cytat:Remember: they can only redeem one high value prize per month, and as they Pozdrawiam RE: Ciekawe tłumaczenie. - Derek - 27-12-2010 20:43 Chodzi o oto że ceny aukcji z dnia na dzień (dziennie startuje dużo aukcji) będą spadać, więc warto trochę poczekać. |