DOODSTREAM - co o tym myślicie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: DOODSTREAM - co o tym myślicie? (/Temat-DOODSTREAM-co-o-tym-myslicie-170122) |
DOODSTREAM - co o tym myślicie? - ZdzichowDwoch - 19-12-2020 03:43 Witam. Ostatnio było mi dane wypróbować taką stronkę jak DOODSTREAM i muszę przyznać że jako konkurencja VIDOZA'y bardzo mi zaimponowała. Przede wszystkim że mam niektóre filmy już od dłuższego czasu nieaktywne a i tak mi tych filmów nie usunęli Dodam jeszcze że jakoś magicznie więcej zarabiam na DOODSTREAM (5$ w około 3 miesiące) niż na Vidoza (5$ osiągnąłem w pół roku jak nie więcej, co raz ponownie przesyłając filmy). Założyłem tam konto bo dostałem takiego zachęcającego maila: Cytat:Hello, A wy co o tym myślicie? https://doodstream.com/ RE: DOODSTREAM - co o tym myślicie? - precell - 19-12-2020 10:17 5$ w trzy miesiące? Serio? Zwolnij bo zostaniesz milionerem RE: DOODSTREAM - co o tym myślicie? - ZdzichowDwoch - 19-12-2020 13:18 (19-12-2020 10:17)precell napisał(a): 5$ w trzy miesiące? Serio? Zwolnij bo zostaniesz milioneremNie mam jakoś super dużo filmów i nie zajmuję się tym cały czas to i zarobki są jakie są Ale i tak zdziwiłem się trochę że taka różnica RE: DOODSTREAM - co o tym myślicie? - MinoRCombO - 30-12-2020 21:50 Możesz cos powiedziec o ogladaniu ? buforuje filmy hd jak na zmulonym cda czy leci elegancko do ogladania ? RE: DOODSTREAM - co o tym myślicie? - szymbiel - 31-01-2021 21:31 Myślę, że ten post spowodowany był tylko chęcią zarobienia na reflinkach. RE: DOODSTREAM - co o tym myślicie? - ZdzichowDwoch - 06-04-2021 14:40 (31-01-2021 21:31)szymbiel napisał(a): Myślę, że ten post spowodowany był tylko chęcią zarobienia na reflinkach. Między innymi tak... Szkoda że nie ma takiej możliwości bo odechciewa się jakiegokolwiek udzielania się z tego powodu :/ No ale nic nie zrobię bo zasady to zasady RE: DOODSTREAM - co o tym myślicie? - damianexxx5 - 25-04-2023 11:53 Doodstream jest chwalone na rynku zagranicznym. Jednak jego wadą jest, że przy zbyt częstym przewijaniu filmu występują błędy i trzeba odczekać minutę aby kontynuować oglądanie. Bywa to uciążliwe dla oglądających (chyba że ktoś się z tym nie liczy). Bardziej polecam streamsb.com |