Bramka płatności bez działalności gospodarczej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Bramka płatności bez działalności gospodarczej (/Temat-Bramka-platnosci-bez-dzialalnosci-gospodarczej-169420) Strony: 1 2 |
Bramka płatności bez działalności gospodarczej - Hoolig4n - 02-10-2020 16:05 Czy istnieje jakaś bramka płatności, która współpracuje z osobami fizycznymi- bez DG?Zależy mi na możliwości płatności przelewem, blikiem oraz kartą. RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - bartas993 - 02-10-2020 16:57 Sprawdzałeś może tPay ? RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - malpa2 - 02-10-2020 18:53 DotPay? RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - MatiMaister - 03-10-2020 20:29 O ile wiem, to prowadzenie regularnej sprzedaży wymaga zarejestrowania działalności. I chyba też wszyscy operatorzy płatności przy rejestracji wymagają podania danych firmy. Ale jak dowiesz się czegoś więcej to napisz czy udało Ci się coś wykombinować. RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - mysc - 05-10-2020 02:49 (02-10-2020 16:05)Hoolig4n napisał(a): Czy istnieje jakaś bramka płatności, która współpracuje z osobami fizycznymi- bez DG?Zależy mi na możliwości płatności przelewem, blikiem oraz kartą. Hotpay . RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - malpa2 - 05-10-2020 10:01 (03-10-2020 20:29)MatiMaister napisał(a): O ile wiem, to prowadzenie regularnej sprzedaży wymaga zarejestrowania działalności. I chyba też wszyscy operatorzy płatności przy rejestracji wymagają podania danych firmy. Ale nie każda sieć wymaga właśnie danych działalności gospodarczej przy rejestracji. Pisałem o Dotpay bo u nich można było miec konto bez działalności. Ale widzę sie to zmieniło - "Dotpay po połączeniu z Przelewy24 już nie oferuje swoich usług dla osób bez działalności gospodarczej". Chyba nie ma obecnie na rynku takiej bramki po tym jak Dotpay przestał to oferować RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - Oskarqq - 05-10-2020 10:08 Przecież na Stripe nie trzeba podawać działalności gospodarczej. RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - Hoolig4n - 07-10-2020 18:43 (03-10-2020 20:29)MatiMaister napisał(a): O ile wiem, to prowadzenie regularnej sprzedaży wymaga zarejestrowania działalności. I chyba też wszyscy operatorzy płatności przy rejestracji wymagają podania danych firmy. Istnieje w Polsce coś takiego jak "działalność nierejestrowana", która co prawda jest obarczona pewnymi ograniczeniami, ale jednak możliwość regularnej sprzedaży bez działalności istnieje. Jak się okazało HotPay daje taką możliwość i właśnie do nich piszę. Oznaczę, bo prosiłeś o info jeśli uda się coś wykombinować @[MatiMaister] RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - malpa2 - 08-10-2020 09:36 HotPay chyba nie bardzo podobno. A jeśli chodzi o działalność gospodarczą to bez niej możesz sprzedawać tylko smsy premium ale płatności karta i przelewy odpadają. Chyba że coś się zmieniło. RE: Bramka płatności bez działalności gospodarczej - mysc - 08-10-2020 13:07 @[malpa2] Płatności przelewami i blikiem są dostępne dla osób bez działalności gospodarczej w Hotpay |