mail w sprawie zaproszeń - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: mail w sprawie zaproszeń (/Temat-mail-w-sprawie-zaproszen-1681) |
mail w sprawie zaproszeń - lukasz321 - 11-02-2010 12:35 Zakładam wątek, dlatego że ktoś może miał podobny problem do mojego. W odpowiedzi na wiadomość, którą wysłałem do lockerz, o treści(oczywiście przetłumaczonej na angielski ): Kod: Witam. Od zarejestrowania nadal nie mam zaliczonych zaproszonych znajomych ani PTZ za te zaproszenia, a także za grę po rejestracji. Mam nadzieję, że nie będziecie po raz kolejny zapewniać mnie, że wszystko macie w bazie danych(tak jak czynicie od 3 miesięcy) tylko naprawicie ten bug... Pozdrawiam dostałem takiego maila: Kod: The game PTZ weren't saved in the database. That's why you haven't received them yet. The most I can do for you for the game is give you a 25 PTZ Po tłumaczeniu w translatorze wiem, o co mniej więcej chodzi, ale mógłby ktoś to dokładniej przetłumaczyć (nie tylko dla mnie, ale i dla tych, którzy wciąż borykają się z problemami dotyczącymi zaproszeń)? Dzięki w imieniu ogółu RE: mail w sprawie zaproszeń - Zythus - 11-02-2010 13:08 Kod: The game PTZ weren't saved in the database. That's why you haven't received them yet. The most I can do for you for the game is give you a 25 PTZ credit. czyli Kod: PTZ za grę nie zostały zapisane w naszej bazie. Dlatego do tej pory ich nie dostałeś. Jedyne co dla Ciebie mogę zrobić, to dać Ci 25 ptz. |