[WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Wykonam (/Forum-Wykonam-330) +---- Wątek: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości (/Temat-WYKONAM-Copywriting-wysokiej-jakosci-167124) Strony: 1 2 |
[WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - thomasward - 24-03-2020 18:56 Z przyjemnością wykonam: * teksty zapleczowe średniej jakości o dowolnej tematyce; * wysokiej jakości teksty specjalistyczne z następujących tematyk: kultura (w szczególności film, komiks i literatura), turystyka, podróże, gry komputerowe, kryptowaluty, inwestowanie oraz instrumenty finansowe, studia, polityka oraz geopolityka, ekonomia, socjologia; * średniej i wysokiej jakości anonimowe wyznania i teksty do marketingu szeptanego * ghostwriting (utwory prozatorskie oraz poetyckie, scenariusze filmowe) * masowe tłumaczenia z języka angielskiego na polski * przekład artystyczny utworów prozatorskich z angielskiego na polski Oferuję niską stawkę za 1000 zzs, sensowny czas realizacji oraz adekwatną do ceny jakość - w teksty specjalistyczne wkładam baaardzo dużo pracy. Jestem elastyczny co do rozliczeń, ale proponuję faktury poprzez useme. Zapraszam do kontaktu na priv lub maila: [email protected] RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - thomasward - 06-04-2020 22:11 BUMP! Mam wolne moce przerobowe - zapraszam do kontaktu! RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - mcmaks - 14-04-2020 18:16 Bardzo szybko i sprawnie. Wykonana praca przewyższyła moje oczekiwania. Mogę każdemu polecić! RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - thomasward - 22-05-2020 02:43 Dziękuję za opinię! BUMP - po tym weekendzie zwalniają mi się moce przerobowe, zachęcam do kontaktu! RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - Richlook - 01-06-2020 13:58 Jakie stawki za 1000 zs przy preclach/tekstach zapleczowych? RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - thomasward - 01-06-2020 22:24 Odpisałem PW. Dla stałych zamówień obniżam stawkę na tysiąc znaków - zapraszam do kontaktu! RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - thomasward - 04-09-2020 02:15 bump - powróciłem po wakacyjnym urlopie i zapraszam do składania zamówień w atrakcyjnych cenach! RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - thomasward - 08-01-2021 17:42 Odświeżam - wróciłem z urlopu i zachęcam do składania zamówień! RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - bartas993 - 26-04-2021 07:07 Wysłałem maila - czekam na odpowiedź RE: [WYKONAM] Copywriting wysokiej jakości - dewe - 02-05-2021 00:14 jaka stawka 1000zzs? |