Minimalna krajowa do końca roku! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Minimalna krajowa do końca roku! (/Temat-Minimalna-krajowa-do-konca-roku-165915) |
Minimalna krajowa do końca roku! - Sielis - 05-01-2020 20:28 Cześć! Dzięki za poświęcenie Twojego czasu na przeczytanie mojego dziennika! Pomoże mi on na lepszą organizacje czasu oraz zapewni mi dodatkowa motywacje! Wpisy postaram się dodawać regularnie co 7 dni Oczywiście moje cele na ten rok to zdobycie wiedzy, która pomoże mi w zarabianiu oraz wypracowanie wynagrodzenia na poziomie minimalnej krajowej netto! RE: Minimalna krajowa do końca roku! - shf - 05-01-2020 20:54 Siema, oprócz tego co obecnie robisz w netach możesz też zainteresować się airdropami i bonusami. Mało czasu to zajmuje a czasami można się fajnych sumek dorobić Zapraszam na PW i do dziennika! https://zarabiam.com/Temat-Earning-na-bonusach-i-airdropach-165443 RE: Minimalna krajowa do końca roku! - ScroX - 05-01-2020 20:57 Również życzę powodzenia i będę zaglądał ! RE: Minimalna krajowa do końca roku! - mysc - 05-01-2020 21:48 (05-01-2020 20:28)Sielis napisał(a): [...]moje cele na ten rok to zdobycie wiedzy, która pomoże mi w zarabianiu oraz wypracowanie wynagrodzenia na poziomie minimalnej krajowej netto! W praktyce nie potrzeba na to aż roku W pierwszej kolejności polecam vademecum: https://zarabiam.com/Temat-%E2%9A%A0%E2%9C%A9-PRAWDZIWE-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-%E2%9C%A9%E2%9A%A0-132943 Na samym dole vademecum są linki do opisu podstawowych metod promocji - YT, instagram, snapchat, fb ads. Oprócz powyższych bardzo proste do wdrożenie są wszelkie metody oparte o marketing szeptany, dodawanie darmowych ogłoszeń, a także zarabianie za pośrednictwem fake-kont w social mediach. Na forum znajdziesz bardzo dużo poradników - nie patrz na to czego dotyczy poradnik (jakich ofert), tylko na samą metodę pozyskiwania ruchu. Metody używane do promocji sms'ów i ofert PPA, można przecież z powodzeniem wykorzystywać także w tradycyjnej afiliacji. Popularne oferty się zmieniają, ale metody pozyskiwania ruchu pozostają Obecnie najpopularniejsze kampanie to: - portale randkowe/erotyczne - konkursy e-mail submit - inwestycje - pożyczki - suplementy diety - kampanie dot. filmów online Na Twoim miejscu zacząłbym od dwóch pierwszy, a więc: - portale randkowe/erotyczne - konkursy e-mail submit Są stosunkowo proste do rozpoczęcia promocji Powodzenia! RE: Minimalna krajowa do końca roku! - Sielis - 11-01-2020 11:25 Witajcie ponownie! Kolejny tydzień za nami. Co wykonałem przez ten okres? Zarobiłem Oprócz tego dostałem dwa bany tymczasowe na snapchacie Rozwinałem kilkadziesiąt kont na snapchacie do około 200-300 wyświetleń( z promo z dwóch głownych kont mam około 130-180 zaproszeń ) Stworzyłem fake konto na fb, gdzie mam 300 znajomych Wykupiłem domene i hosting (Straciłem oczywiście pół dnia na ogarnięcie WP) Przerobiłem kilkadziesiąt kursów SEO Powoli ruszamy do celu! RE: Minimalna krajowa do końca roku! - Itachi198 - 11-01-2020 11:56 Ruszyłeś z kopyta! Powodzenia, będę obserwował Minimalna krajowa do końca roku! - pawe322 - 12-01-2020 14:17 Powodzenia, będę zaglądał Sent from my SM-G950F using Tapatalk RE: Minimalna krajowa do końca roku! - Czaq - 15-01-2020 07:53 Jak widać jest pewien progres Powodzenia oraz śmiało pisz do mnie w razie problemów z promocją RE: Minimalna krajowa do końca roku! - Sielis - 18-01-2020 10:07 Witajcie! W tym tygodniu nie miałem dużo czasu, ale to nie oznacza, że cały tydzień nic nie robiłem . Udało mi się skończyć projekt strony, napisałem kilkadziesiąt artykułów na bloga, przerobiłem kilkadziesiąt kursów dotyczących seo. W następnym tygodniu mam plan zacząć pracę nad kolejnymi dwoma projektami RE: Minimalna krajowa do końca roku! - Sielis - 26-01-2020 09:05 W tym tygodniu nie zrobiłem nic, cały tydzień byłem poza domem.Jestem w pełni gotowy wrócić do pracy. Poza tym uznałem, że wpisy cotygodniowe są dla mnie za częste, postaram się dodawać aktualizację co dwa tygodnie . |