Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) (/Temat-TransferGo-35-funtow-Tylko-u-Mnie-165469)

Strony: 1 2

TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - SterydKrD - 03-12-2019 22:32

Aby odebrac 35funtow - 25 za przelew i 10 refbacku trzeba:

* Rejestrujemy się przez mój link polecający: Podaje go na priv
* Weryfikujemy swoje konto dowodem
* Wykonujemy przelew z polskiego banku na konto w Revolut/Monese. lub na odwrot. Kwota do przelania to 50 funtów.
*. Wpisujemy kod na darmowe 5 funtów: podam go na priv
* Po zrobieniu wszystkiego możesz odebrać 25 funtów od TransferGO + 10 funtów ode mnie.

Zapraszam Wink

TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! [emoji6] - Stachu - 03-12-2019 22:41

Czyżby dalej bonusy akceptowali zlecając przelew na Revolut?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - badii - 03-12-2019 22:47

(03-12-2019 22:41)Stachu napisał(a):  Czyżby dalej bonusy akceptowali zlecając przelew na Revolut?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Nie, nie akceptują.

10GBP to i ja rozdawałem Wink

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - SterydKrD - 03-12-2019 22:54

Z revolut normalnie akceptuja dzis sprawdzane, tylko wyplaty bonusów nie dochodza bo nie wpisujesz(nie masz gdzie nr referencyjnego dodac)
prosze nie motac Wink

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - Fricooo - 03-12-2019 22:57

(03-12-2019 22:54)SterydKrD napisał(a):  Z revolut normalnie akceptuja dzis sprawdzane, tylko wyplaty bonusów nie dochodza bo nie wpisujesz(nie masz gdzie nr referencyjnego dodac)
prosze nie motac Wink

Nie ładnie kolego kłamać w temacie, bo nie tylkoty oferujesz taki bonus a takze kilka innych osób z tego co wiem. W dodatku wprowadzasz w błąd bo w wiekszosci przypadkos na ten moment revolut nie jest akceptowany

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - SterydKrD - 03-12-2019 23:20

Jak ktos jest nie doinformowany to niech nie pisze, rozmawialem dzis z supportem wiec prosze skonczyc te swoje smieszne zazdrosne teksty z obawy ze ktos nie z waszego linka sie zarejestruje.

Jesli nie wnosisz nic do tematu to prosze nie spamowac.

A propo nie napisalem nigdzie ze mozna wypłacac "bonus" na Revolut. Kolego Fricooo przeczytaj dokladnie co jest napisane zanim wyciagniesz nieprawidłowe wnioski i kogos osądzisz, wyobraznia niektórych mnie zaskakuje Wink
Bo akurat przelewy normalnie przechdza na Revolut. A bonus wyplac sobie na Monese albo Polski bank. I na przyszlosc jak chcesz cos wiedziec pisz priv to Ci pomoge Wink

Zamiast sie sprzeczac to niech kazdy siebie wspiera ;D Bez sensu atakowac sie o takie rzeczy, wiadomo kazdy chce zarobic ale to tylko pieniadze Wink

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - badii - 04-12-2019 09:02

Zastanawia mnie tylko po co by wprowadzili nowy regulamin. Żeby zaraz go zmieniać? Bez sensu.

[Obrazek: Screenshot-2019-12-04-09-00-21-330-com-a...chrome.png]

No offence, jestem po prostu ciekawy jak to możliwe że u Ciebie taki przelew przechodzi a u innych nie Wink

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - SterydKrD - 04-12-2019 10:28

Przelew mi i kilku moim znajomym normalnie przeszedl z karty revolut Wink
Ale bonus tak masz racje nie dojdzie tam, aczkolwiek jak ktos sie pomyli i da revoluta na odbiór wynagrodzenia to support pomaga i daje mozliwosc wyslania na inne konto potem Wink

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - badii - 04-12-2019 10:49

No tak ale - kiedy one były wykonywane? Bo jeżeli teraz to kompletnie nie rozumiem polityki TransferGO a jeżeli wcześniej to da się zrozumieć czemu przeszły bez problemu.

RE: TransferGo - 35 funtow - Tylko u Mnie! ;) - SterydKrD - 04-12-2019 11:08

Wczoraj i przedwczoraj bylo wszystko robione.