![]() |
Od zera do...? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od zera do...? (/Temat-Od-zera-do-164131) |
Od zera do...? - zuru26 - 01-09-2019 17:37 Cześć, jestem zarejestrowany na forum już od jakiegoś czasu ale wtedy temat upadł z braku czasu. Teraz mam go aż nadmiar i postanowiłem wrócić. Sam nie do końca wiem co chcę robić i z czym dam sobie radę. Po lekturze forum wiem, że na pierwszy rzut pójdą ankiety. Wciągnę w to żonę i jest jakiś zarobek x2 Zanim trafiłem na to forum zarejestrowałem się na stronie MyLead i zapoznaję się z ofertą, możliwościami i ogólnie z czym się to je. Na gorąco z moich przemyśleń wynika, że do tego potrzebny jest blog lub strona, a z tym u mnie ciężko. Tzn stronę postawie ale moje umiejętności designerskie sprawiają, że te strony wyglądają jak żywcem wyciągnięte z czasów początków internetu. Ale jestem w stanie się doszkolić (kolejny już raz) jeżeli będzie to konieczne. O innych metodach ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo póki co jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe o czym piszecie ale wierzę, że w trakcie lektury tego forum i praktykowania będę wiedział coraz więcej. Jeżeli macie jakieś metody, które mogą się sprawdzić i początkująca osoba da sobie radę to chętnie przeczytam ![]() Cele: Krótkoterminowy: pierwsza wypłata z jakiegokolwiek źródła Długoterminowy: stały miesięczny zarobek (o kwotach na razie nie piszę bo ciężko mi się do czegokolwiek odnieść) RE: Od zera do...? - mysc - 04-09-2019 11:44 (01-09-2019 17:37)zuru26 napisał(a): [...] Blog/strona to jedna z możliwości, co prawda najbardziej stabilna, ale nie niezbędna ![]() ![]() Zacznij od tego poradnika: https://zarabiam.com/Temat-%E2%9A%A0%E2%9C%A9-PRAWDZIWE-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-%E2%9C%A9%E2%9A%A0-132943 Pozdrawiam i powodzenia! . RE: Od zera do...? - zuru26 - 04-09-2019 22:44 Dzięki, na poradnik już w międzyczasie się natknąłem i przeczytałem ale bez zagłębienia w odnośniki. W wolnej chwili napewno odrobinę zaległości. Do fb już się zraziłem jakiś czas temu ale inne serwisy są do rozważenia. Ale to jak przeczytam dokładniej poradnik ![]() Co udało mi się do tej pory? Może nie do końca zarabianie w internecie ale w 3/4 tak. Zakupiłem popularny sprzęt elektroniczny na aliexpress (dostawa że Slubic w 2 dni). W moim mieście na olx nie było żadnej oferty tego typu. Kupiłem 3szt Wartość 1szt ~100zl Sprzedałem każdą w cenie 160zl Zysk szybki, prosty i (prawie) przyjemny = 180zl Napisałem "prawie" bo wiadomości od ludzi potrafią zniechęcić. Czas = niecały tydzien (dostawa, sprzedaż). Nie musiałem nic robić oprócz odpisywania na wiadomości. Odbiór tylko w moim domu. Problemy: brak gwarancji przy zakupach z chińskich stron. Dużo ludzi rezygnuje. Oprócz tego tak jak pisałem zająłem się ankietami. Uzupełnianie profili i zakładanie kont zajmuje sporo czasu. Założyłem około 15 kont. Z czego 3-4 na których regularnie pojawiają się ankiety. Na 1 bardzo często i dobrze wynagradzane. Licząc na takie tempo w około tydzień (siedząc 35min wieczorem) uzbieram wypłatę 100zl + na innych stronach które ciężko narazie określić bo mam mało ankiet i są jakieś bonusy powitalne. Lepsze to niż miałbym zmarnować ten czas więc już jestem zadowolony ![]() RE: Od zera do...? - kubek87 - 07-09-2019 21:20 (04-09-2019 22:44)zuru26 napisał(a): Oprócz tego tak jak pisałem zająłem się ankietami. Uzupełnianie profili i zakładanie kont zajmuje sporo czasu. Założyłem około 15 kont. Z czego 3-4 na których regularnie pojawiają się ankiety. Na 1 bardzo często i dobrze wynagradzane. Licząc na takie tempo w około tydzień (siedząc 35min wieczorem) uzbieram wypłatę 100zl + na innych stronach które ciężko narazie określić bo mam mało ankiet i są jakieś bonusy powitalne. Jesteś optymistą jeśli myślisz, że w tydzień na ankietach zarobisz 100 zł. Przecież nie codziennie pojawiają się ankiety z tych samych stron. Odlicz sobie weekend, bo wtedy raczej nic nie dostaniesz RE: Od zera do...? - Pan Inwestor - 18-10-2019 14:07 To wszystko zależy od tego jaki ma profil w panelach. Nie wszyscy otrzymują te same ankiety, bo są one mocno spersonalizowane. Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądają zarobki z ankiet na przestrzeni 10 miesięcy, to zapraszam do wpisu na blogu: https://www.zarabianiewinternecie.pl/zarabianie-na-ankietach/. Podsumowanie ostatnich miesięcy wjedzie początkiem listopada, w styczniu 2020 będzie całościowe podsumowanie zarobków z ankiet oraz w przeliczeniu na poświęcony im czas. |