![]() |
Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze (/Temat-Wybory-do-PE-Wyniki-Komentarze-162806) |
Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - mach - 26-05-2019 23:39 Jak skomentujecie wyniki do PE ? Zadowoleni ? Zasmuceni ? Pełni nadziei ? RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - adamcio99922 - 27-05-2019 00:04 Nie zdziwieni. Toż to tylko ustawka dla plebejuszy, żeby mieli nadzieję i złudzenie, że mają wpływ. RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - thomasward - 27-05-2019 00:40 Cóż, dramat. Jeżeli potwierdzą się late polle, to PiS prawie 5 pp nad Koalicją Europejską, na dodatek wysoki wynik Konfederacji i słaby wynik Wiosny. Bardzo depresyjnie nastawia mnie do przed wyborami parlamentarnymi w jesieni... Z drugiej strony chyba słabe wyniki przeważą na szali i zamierzam jakoś pomóc KE przed jesiennymi wyborami. RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - Kryspin - 27-05-2019 07:16 Bawi mnie Ipsos BŁĄD miał wynosić 3% w jest prawie 8%. Osobiście oddałem głos na pewną Panią z numerem 9 na liście Kukiz15. I co mnie wkurzylo moi znajomi nie głosuj na kogoś kto się nie dostanie.... I znajomi głosowali na PiS-PO RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - mach - 27-05-2019 21:50 to jest wlasnie mentalnosc ludzie...... ciagle ten PO-PIS eehhh Ludzie nie widza innych partii tylko te dwie RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - twardy - 27-05-2019 22:13 A na kogo maja glosowac? Myslisz, ze jak sie ziomki z obozu antyPiS/PO dorwa do koryta to cos sie zmieni? Wybory do UE to niezla zapowiedz tego co nas czeka na jesien. Teraz wszystkie partie beda szly w rozdawnictwo bo to po prostu dziala xD RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - mach - 29-05-2019 21:50 @twardy - Na jesieni w sejmie bedziemy miec tylko dwie partie ? RE: Wybory do PE- Wyniki-Komentarze - kingkong - 29-05-2019 22:40 Nie chodzi tylko o to ze ludzie glosuja na tylko 2 partie (PiS-PO) tylko zazwyczaj o pieniadze/stolki. Znajomi popierajacy np. KE najczesciej maja rodzine w urzedach ,etaty w korporacjach ,firmy powiazane z dofinansowaniami z Unii dlatego boja sie Pisu i utraty zrodla dochodu. Natomiast zwolennicy Pis-u boja sie utraty np.500+ ,socjalu itp.Mało osób patrzy na politykę w sposób wnikliwy i długoterminowy. Wynik mnie nie zaskoczył i przewiduje że przez następne lata bedzię podobnie ![]() |