Zlecę pisanie postów na forach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę pisanie postów na forach (/Temat-Zlece-pisanie-postow-na-forach-160849) |
Zlecę pisanie postów na forach - Komandos823 - 28-01-2019 20:34 Witam, tak jak w temacie poszukuję osoby, które są chętne popisać posty na forach motoryzacyjnych. Wymganania nie są wielkie ale: -chociaż trochę orientować się w motoryzacji -mieć zmienne IP (bo mam trochę kont i w przypadku wchodzenia z jednego IP można dostać bana) Posty nie muszą być długie, nitk tego nie wymaga, chodzi tylko o taką długość aby nie dostać bana na forum. Czyli mogą to być posty typu: "na początek podepnij komputer i sprawdz błedy" albo " u mojego kolegi był podobny problem i też nie wiedział co to" albo jak ktoś wrzuci zdjecie swojego samochodu to napisać "piekna sztuka" I tak dalej, czyli posty na które nie trzeba mieć wiedzy motoryzacyjnej, tylko pisać z sensem kontak tylko przez gg:66647295 Cena: 30zł za 100 postów Płatność: PayPal bądź przelew tradycyjny RE: Zlecę pisanie postów na forach - zarobki11 - 29-01-2019 00:30 Jestem chętny. Napisałem na pw. RE: Zlecę pisanie postów na forach - przemoprzemek4 - 29-01-2019 20:43 Napisałem na GG RE: Zlecę pisanie postów na forach - priestos - 17-09-2019 01:19 Jak dalej aktualne to proszę priv Zlecę pisanie postów na forach - Hybrid1990 - 16-04-2021 09:28 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |