[Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone (/Temat-Download-SpamBot-do-serwisu-Erodate-i-Datezone-160206) Strony: 1 2 |
[Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - EfectiveWork - 22-12-2018 17:37 Witajcie ! A więc postanowiłem również tutaj na forum podzielić się z Wami botami do serwisu Erodate i Datezone. Boty zostały zrobione na moje specjalne zamówienie. Co prawda dały mi zarobić, ale jednak spam nie jest tym czym chciałbym się zajmować. Dlatego postanowiłem je udostępnić tutaj ponieważ kurzą się u mnie na komputerze. Bot Erodate
Bo ten rozsyła automatycznie wiadomości do osób, które znajdują się w dziale "Poszukiwanie" w serwisie. Oczywiście tekst wiadomości ustalamy sobie sami. Bot wysyła każdą wiadomość z 30 sekundową przerwą. W tym bocie mamy możliwość ustalenia dwóch form wiadomości, które bot na przemian wysyła. Instrukcja działania: 1. W plikach "message1" oraz "message2" ustalamy treści naszych wiadomości 2. Po ustaleniu wiadomości odpalamy bota klikając "erodate_spambot" 3. Następnie pojawi nam się czarny ekran. Po pojawieniu się ekranu klikamy "enter" 4. Następnie otworzy nam się okno przeglądarki w którym musimy zalogować się do serwisu. 5. Po zalogowaniu się przechodzimy do zakładki "Poszukiwanie" i tam ustalamy jakie osoby nas interesują czyli filtrujemy. 6. Po ustaleniu kryteria przechodzimy z powrotem do czarnego ekranu i klikamy enter 7. SpamBot musi pobrać na samym początku wszystkie osoby, które wybraliście po filtrach. 8. Po załadowaniu wszystkich osób odczekujemy chwilę i bot automatycznie rozpocznie wysyłanie wiadomości do wszystkich osób, które załadował. Oczywiście nie muszę wspominać, że aby działać na bocie należy mieć zarejestrowane już konto a najlepiej zweryfikowane jakimś lepszym statusem aby wiadomości trafiały do osób oraz były dla nich widoczne. Link do pobrania: Pobierz bota Bot Datezone Bo ten rozsyła automatycznie wiadomości do osób, które znajdują się w dziale "Online" w serwisie. Oczywiście tekst wiadomości ustalamy sobie sami. Bot wysyła każdą wiadomość z 30 sekundową przerwą. W tym bocie mamy możliwość ustalenia tylko jednej formy wiadomości. Instrukcja działania: 1. W pliku "message" ustalamy treść wiadomości. Następnie przechodzimy do pliku "config" i tam ustalamy w polu "messagesToSend" liczbę wiadomości ile bot ma nam wykonać. 2. Po ustaleniu wiadomości odpalamy bota klikając "datezone_spambot" 3. Następnie pojawi nam się czarny ekran. Po pojawieniu się ekranu klikamy "enter" 4. Następnie otworzy nam się okno przeglądarki w którym musimy zalogować się do serwisu. 5. Po zalogowaniu się przechodzimy do zakładki "Online" i tam ustalamy jakie osoby nas interesują czyli filtrujemy. 6. Po ustaleniu kryteria przechodzimy z powrotem do czarnego ekranu i klikamy enter 7. SpamBot musi pobrać na samym początku wszystkie osoby, które wybraliście po filtrach. 8. Po załadowaniu wszystkich osób odczekujemy chwilę i bot automatycznie rozpocznie wysyłanie wiadomości do wszystkich osób, które załadował. Oczywiście nie muszę wspominać, że aby działać na bocie należy mieć zarejestrowane już konto a najlepiej zweryfikowane jakimś lepszym statusem aby wiadomości trafiały do osób oraz aby były dla nich widoczne. Link do pobrania: Pobierz bota VirusTotal: VirusTotal UWAGA: Aby oba boty działały należy koniecznie wykonać poniższe kroki konfiguracyjne swojego systemu: Link do pobrania instrukcji: Pobierz Mam nadzieję, że boty przyda się komuś również na tym forum. Pozdrawiam RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - zarobki11 - 23-12-2018 01:44 Dzięki za podzielenie się botami. Napewno się przyda. RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - Klin - 23-12-2018 01:56 Wstaw proszę skany z np virustotal Przetestuje na dniach. Jak wygląda sprawa z banami w w/w serwisach? RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - Damian0820 - 23-12-2018 02:16 (23-12-2018 01:56)Klin napisał(a): Wstaw proszę skany z np virustotal DateZone banują szybko, EroDate nie sprawdzałem. ;-) RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - EfectiveWork - 23-12-2018 12:26 @[zarobki11] Nie ma problemu, mam nadzieję, że pomoże @[Klin] Chciałem już wcześniej wrzucić, ale zapomniałem. Erodate nie jestem w stanie wrzucić ponieważ zbyt dużo waży, ale Datezone został wrzucony. Co do banów ?? Hmm wiadomo, są, najlepiej działać pod wieczór więc tutaj kwestia jest loteryjna. @[Damian0820] A no widzisz mi działało na odwrót Tak czy inaczej kto będziesz chciał to wypróbuję, kto nie to nie RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - pawlosek - 24-12-2018 10:45 Cytat:czarny ekranMusiałem aż napisać, bo pierwszy raz widzę takie określenie konsoli. Poprawiłeś mi humor Z tego co pamiętam to w obu można ustalać ile się chce wiadomości (niekonieczne 1 czy 2), "messageFiles" w configu ma zbiór nazw plików, z których pobiera wiadomości i podczas wysyłania losuje jedną z nich. RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - EfectiveWork - 24-12-2018 13:39 @[pawlosek] hehe do usług mistrzu ! Dzięki za konkretne informację RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - JanuszZarabiania - 24-12-2018 14:22 Dzięki, chyba spróbuję jak to działa. RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - klocuchfakty - 25-12-2018 16:29 Mam pytanie, co to jest profil przeglądarki? RE: [Download] SpamBot do serwisu Erodate i Datezone - EfectiveWork - 26-12-2018 15:56 Hmm nie rozumiem pytania. |