![]() |
[SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi (/Temat-SZUKAM-Bota-ktory-za-mnie-zarobi-159411) Strony: 1 2 |
[SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - marthinator - 08-11-2018 16:43 Witam, na wstępie chce zaznaczyć, że nie jestem "Januszem" forumowym, który od razu zakłada nowy temat i chce mieć wszystko na tacy. Działam sobie troszeczkę w HYIP i innych inwestycjach na małą skalę. Jednak dodatkowo chciałem zarabiać sobie za pomocą bota/programu etc. który całą pracę wykona za mnie (poza ustawieniem go). Prosiłbym o pominięcie bota All1tool, zaznajomiłem się z tematem i zamierzam niedługo tam ruszyć. Czy posiadacie, macie dostęp lub wiecie o innych możliwościach zarabiania nie robiąc "nic" i bez inwestycji? Będę wdzięczny za odpowiedzi ![]() RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - Bartezx1997 - 08-11-2018 17:06 Ty tak na serio ![]() RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - dom3lek - 08-11-2018 17:28 No jednak chyba jesteś Januszem skoro chcesz tylko odpalić bota, który zarobi Ci hajs nic nie robiąc. Sprecyzuj się pod jaki serwis chcesz bota. ![]() RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - Lords - 08-11-2018 17:47 Powodzenia ![]() RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - radek0389 - 08-11-2018 17:52 (08-11-2018 16:43)marthinator napisał(a): Witam, na wstępie chce zaznaczyć, że nie jestem "Januszem" forumowym (...) (08-11-2018 16:43)marthinator napisał(a): zarabiania nie robiąc "nic" i bez inwestycji?Że co? Zweryfikuj opinie o samym sobie. RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - zarobki11 - 08-11-2018 18:00 Jak znajdziesz to wyślij na pw to na pewno dołączę. ![]() RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - marthinator - 08-11-2018 18:44 Naprawdę tak trudno zrozumieć? "Jednak dodatkowo chciałem zarabiać sobie za pomocą bota/programu etc. który całą pracę wykona za mnie (poza ustawieniem go)." - na przykład takim botem jest All1Tool gdzieś tutaj w tematach na forum. Szukam czegoś podobnego, na pewno nie żadnych SMS-ów, insta/fejs botów. Ponownie powołam się na przykład All1Tool, ponieważ praktycznie całą pracę za nas wykonuje program. Szukam czegoś podobnego ale nie do buxów. Mogę zarejestrować się z refa w danym projekcie jeżeli ktoś mi pomoże. RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - Arczit - 09-11-2018 11:39 Czekaj czekaj, ostatnio trafiłem na dobrą reklamę ![]() Normalnie ma najlepszy timing do kupna/sprzedaży, ma dobre info co kiedy wzrośnie/spadnie, po prostu taki cheat do giełdy! To chyba coś dla Ciebie, nieprawdaż? ![]() ![]() ![]() RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - id-user - 10-11-2018 15:45 Jak wygląda twoje życie? Strasznie mnie to ciekawi... naprawdę. Wszystko robisz sam czy boty kupujesz... może ludzi opłacasz i myję cię, karmią i może jeszcze kazałeś im napisać bota, aby cię tu zarejestrował + napisał temat na forum. Tak serio... jakby był jakiś bot, który sam by zarabiał za każdego, nawet jakieś grosze to pewnie każdy by z tego korzystał. RE: [SZUKAM]Bota, który za mnie zarobi - TheBot - 20-11-2018 18:14 Nie rozumiem waszych komentarzy . Gościu szuka czegoś na czym zarobi, nie robiąc nic . Zapewne chodzi mu o automatyzację jakiegoś procesu. Jest wiele mozliwości zarabiania w ten sposób i jest to jak najbardziej mozliwe , tylko ze kolego @marthinator nikt Ci takiego czegoś na tacy nie poda , musisz sam znaleźć taki automat lub przedstawić pomysł na niego ![]() |