Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL (/Temat-e-book-MJ-Demarco-Fastlane-Milionera-PL-158824)

[e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - Fallriv - 08-10-2018 15:22

Jak w tytule, rewelacyjna książka - kto nie czytał to lektura obowiązkowa Wink Wyniesie Wasz mindset odnośnie zarabiania na wyżyny.

U mnie np. wiele z jego przemyśleń już działało i sam do nich doszedłem, co było dodatkowo motywujące bo oznaczało, że to co robie jest dobre Big Grin

https://www94.zippyshare.com/v/bz7PeDfB/file.html

Róbcie mirrory, bo nie wiem czy nie usuną Wink

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - furmanfurman - 13-10-2018 17:04

Dzięki!

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - kniew - 19-10-2018 20:16

Dotrwałem do 38 strony. Jak dla mnie typowy bełkot jak dla tego typu publikacji.

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - Fallriv - 20-10-2018 19:01

Szkoda, bo owszem - początek trochę bełkotliwy (w środku też się trafia), ale po przeczytaniu całości w zasadzie nic więcej o stworzeniu dobrego biznesu się powiedzieć nie da Wink Ta książka otwiera klapki na oczach w wielu aspektach. Warto się nieco przemęczyć i przyzwyczaić do specyficznego stylu pisania, bo mądrości tutaj co nie miara.

Gość rozłożył na czynniki pierwsze absolutnie wszystkie potrzebne elementy by zarabiać grubo. Nie podaje przy tym złotego sposobu, co jest ogromną zaletą - bo nie sprzedaje nam pseudo gotowych patentów, a po prostu opisuje mechanizm działania. A to my jako czytelnicy musimy sobie wymyślić nasz własny biznes, jedynie stosować się do tego o czym mówi.

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - kniew - 20-10-2018 22:47

okej, spróbuje zrobić drugie podejście Smile

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - jarunioo7 - 20-10-2018 22:55

@[kniew] mam dokładnie to samo Wink Mimo zapewnień wielu osób, o tym, że książka jest absolutną podstawą i faktycznie otwiera klapki na oczach to po 100 stronach jestem strasznie zrażony.. Ale przemęczę się i doczytam do końca w wolnej chwili, szczególnie, że po tych 100 stronach zaczyna się robić ciekawiej.

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - fusek - 03-11-2018 19:50

I jak po przeczytaniu?

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - bossos - 03-11-2018 21:22

Słabizna. Lanie wody. Mi tam nic nie otworzyło a na pewno nie oczy Big Grin

RE: [e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - Fallriv - 04-11-2018 23:11

Kurcze, ja nie wiem jakim cudem Wy tam nie widzicie nic mądrego Xpokerface Ostatnie co bym o tej książce powiedział, to że jest to lanie wody. Czytałem wiele pseudo-biznesowych autorów i ta książka jako jedna z nielicznych mówi autentycznie sprawdzone rzeczy, żadnej ściemy i obiecywania gruszki na wierzbie, a konkrety z czego zbudowany jest dobry biznes od A do Z Wink

Albo jesteście już mędrcami, albo prowadzicie kompletnie nie pasujący pod jego "klucz" biznes i nijak się Wam to nie przyda Smile Ewentualnie oczekujecie pomysłu na zarabianie, wtedy faktycznie ta książka Wam nic nie da.

[e-book] MJ Demarco - Fastlane Milionera PL - Hybrid1990 - Dzisiaj 13:13

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.