DG zatrudnienie pracownika - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Działalność gospodarcza (/Forum-Dzialalnosc-gospodarcza-387) +--- Wątek: DG zatrudnienie pracownika (/Temat-DG-zatrudnienie-pracownika-158388) |
DG zatrudnienie pracownika - zibov - 18-09-2018 11:17 Witam mam dg i rozliczam sie ryczaltem (mam ksiazke ewidencja sprzedazy) czy w tej sytuacji moge zatrudnic pracownika na umowe zlecenie lub o prace ?.Glownie chodzi o to zeby ta osoba miala ubezpieczenie przy najnizszych kosztach. RE: DG zatrudnienie pracownika - jarunioo7 - 18-09-2018 12:02 Mozesz. Najlepiej znalezc osobe do 26 roku zycia, ktora sie uczy/studiuje to wtedy nie placisz za niego ZUS-u ale z tego co pamietam tylko podatek od wynagrodzenia. DG zatrudnienie pracownika - lilka1982 - 22-09-2018 10:42 Popieram zatrudnienie studenta na umowę zlecenie to najtańsza opcja dla pracodawcy. Chyba, że uda Ci się znaleźć kogoś na 6mc staż Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |