![]() |
zarobki11 - ponownie oszukuje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: zarobki11 - ponownie oszukuje (/Temat-zarobki11-ponownie-oszukuje-157562) |
zarobki11 - ponownie oszukuje - djseiten - 02-08-2018 22:54 Witam, w dniu dzisiejszym napisał do mnie użytkownik "zarobki11" z propozycją odstąpienia konta FB. Cena była atrakcyjna więc się na nie zdecydowałem. Niestety po zakupie przesyła niepoprawne dane i sugeruje, że wszystko jest OK. Tak właśnie patrzę, że już wcześniej oszukiwał różne osoby i jest to prawdopodobnie małolat który w ten sposób działa. Na mnie również trafiło. Ostrzegam. O sprawie będę informował tutaj. RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - zarobki11 - 02-08-2018 23:10 Kurd chłopie ogarnij się 30 minut i wątek od twojej wiadomości myślisz że co ja tylko siedzę i czytam twoje wiadomości szczególnie że 16 minut miałeś zapchaną pocztę. Piszę z tobą próbuje wytłumaczyć co nie działa a ty od razu przywalasz.Nikogo nie oszukałem sprawdziłem konto dział a ty na Facebooka nie umiesz się zalogować. W czym problem piszę do ciebie ty nic nie odpisujesz. Kogo oszukałem widać że zobaczył nagłówek to już myśli że oszust trzeba sprawdzić poświęcić 2 minuty życia i zobaczyć o co poszło a nie być narwańcem. Pisałem nawet do moderatora że nie mogę do ciebie nic na pisać bo nawet skrzynki nie umiesz opróżnić. Powiesz mi w reszcie co u ciebie nie działa bo ja nie wiem dwa razy sprawdzałem i wszystko działa. Szlag mnie zaraz trafi.A poza tym nie różne osoby z jedną miałem problem który nie był oszustwem. Pieniądze od razu jak mogłem zwróciłem. Na pisz co nie działa a nie pisz że oszust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Piszę do moderatora nich on sprawdzi bo ty na Facebooku nie umiesz się zalogować sprawdziłem już trzeci raz działa!!!!!! RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - djseiten - 02-08-2018 23:17 Napisałem już dwukrotnie, że podane przez ciebie dane nie działają. Nie otrzymałem odpowiedzi, jest ona dopiero teraz po napisaniu posta. Jak już pisałem - czekam na rozwiązanie sprawy. RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - zarobki11 - 02-08-2018 23:19 Teraz kolega jeszcze napisał w kolejnym wątku szkoda że znowu nie przeczytał ![]() http://zarabiam.com/Temat-zarobki11-ponownie-oszukuje-157562?pid=1795611#pid1795611 Słuchaj napisałem do moderatora co ci nie działa matko sprawdzałem 3 razy proszę cie umilknij bo robisz z siebie pośmiewisko żeby na Facebooka nie umieć się zalogować to naprawdę sztuka RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - djseiten - 02-08-2018 23:22 Jak już informowałem wcześniej, podane przez ciebie dane się nie zgadzają i nie wskazują na osobę, która się wyświetla. W związku z powyższym są niepoprawne. RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - zarobki11 - 02-08-2018 23:22 Zamiast pogadać dać mi czas to ty w godzinę piszesz wątek a nawet nie wiem czemu i co ci nie działa ![]() Co ci _____ nie działa kopiowałem te dane 3 razy zawsze działają trzymajcie mnie bo nie wytrzymam. ![]() A na kogo wykazują na św. Mikołaja dawałem ci link do profilu Loguje się po raz czwarty Wow nie uwierzycie działa xD RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - djseiten - 02-08-2018 23:27 Log in as Nadav Brtan... Uwaga, użytkownik dalej kłamie. OSTRZEGAM. RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - zarobki11 - 02-08-2018 23:31 Jaki Nadav Brtan ja ci dałem Milosz Szwal a nie Nadav Brtan podaj mi dane na pw co ty wpisujesz bo ja nie wiem i zaraz naprawdę nie wytrzymam. A skąd ty to wiesz ,,Uwaga, użytkownik dalej kłamie. ![]() Jesteś tu Świeżakiem nie masz żadnego reputa zero fg a wypowiadasz się jak co najmniej admin lub moderator z wieloletnim doświadczeniem. Poczekaj na kogoś wirygodnego I czekam na twoją wiadomość co ty wpisujesz ![]() RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - djseiten - 02-08-2018 23:37 Login, który mi podałeś jest przyporządkowany do użytkownika "Nadav Brtan" więc albo się chłopie pomyliłeś albo grasz głupa na całego. RE: zarobki11 - ponownie oszukuje - zarobki11 - 02-08-2018 23:40 530497303 to ten adres to jest login hasło znasz jak tak bardzo nie umiesz sobie radzić nagram nagranie jak loguje się do konta tymi danymi co podałem ci ![]() Ja nic nie ukrywam ![]() |