Serwisy GPT z ofertami SMS Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Serwisy GPT z ofertami SMS Premium (/Temat-Serwisy-GPT-z-ofertami-SMS-Premium-150626) |
Serwisy GPT z ofertami SMS Premium - aero2 - 06-09-2017 09:28 Witam. Szukam wypłacalnych serwisów GPT z ofertami PaymentWall Allopass itp. pozwalającymi wysłać SMS Premium. RE: Serwisy GPT z ofertami SMS Premium - jarunioo7 - 06-09-2017 11:25 Zarabiam przez internet przez około 5 lat, a nie wiem o co Ci chodzi.. RE: Serwisy GPT z ofertami SMS Premium - aero2 - 06-09-2017 14:15 @[jarunioo7] Znasz oferty Matomy i inne? No to nie raz oprócz nich są te co podałem lub inne pozwalające wysłać SMS Premium i zdobyć za to punkty. RE: Serwisy GPT z ofertami SMS Premium - jarunioo7 - 06-09-2017 15:32 No to niestety nie pomoge, nigdy nie miałem styczności z tego typu serwisami-pośrednikami. Na Twoim miejscu zadałbym takie pytanie na pewnym zagranicznym forum |