Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) (/Temat-Zaczynam-przygode-z-zarabianiem-138407)

Strony: 1 2

Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - browsfer - 21-09-2016 02:49

Witam Wink
OD paru już lat jestem na tym forum i dopiero teraz chcę się wziąć na poważnie za jakieś dorabianie sobie w internecie. Póki co mam FP ~3tys fanów na fb i myślę jak najlepiej zacząć na tym zarabiać żeby nie stracić tych fanów i czy w ogóle jakoś mi ten FP pomoże zacząć zarabiać, co myślicie ? Smile

Oprócz tego do dyspozycji mam około 2tys zł, co mogę zainwestować jednak nie interesują mnie długoterminowe inwestycje, ogólnie opcje binarne i tego typu rzeczy myślę że nie są dla mnie bo nie mam do tego nerwów 4 Jerk

Interesuje się głównie informatyką/telekomunikacją Smile
Hmm macie jakieś rady? Wskazówki?

Z góry dzięki Huh

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - sancte - 21-09-2016 05:48

Wypromuj fanpage za kase a potem go monetyzuj. Możesz wykorzystać sub-sms chociażby Wink

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - Captain - 21-09-2016 06:57

A jak bardzo długoterminowe inwestycje Cię nie interesują?

Bo znam dobrego buxa w którego mozesz zainwestować (potrzeba minimum 130$ na inwestycje), który dziala już 7 lat i ryzyko jest dużo mniejsze niż w jakimkolwiek revshare czy hyipie.
Z tym, że zanim zwróci Ci się wkład i będzie zysk to minie sporo miesięcy. No ale coś za coś. Nie ma inwestycji bez bardzo dużego ryzyka gdzie dużo zarobisz w krótkim czasie.

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - browsfer - 21-09-2016 11:48

A jak by działało to sub-sms? Pisałbym post i ludzie by wysyłali smsy za kase?Smile Od zawsze miałem wrażenie że ludzie tego nie chcą robić.Undecided

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - Fastlead.pl - 21-09-2016 12:31

Sub sms inaczej działa - promując takie programy wystarczy, że użytkownik wpisze numer telefonu, przychodzi sms, który należy wysłać jednak jest on darmowy. W przypadku premium ten sms jest płatny.
I uwierz nam, że ludzie wpisują swoje numery Wink

Oczywiście zachęcam do wypróbowania naszej sieci.

Oferujemy zarówno subskrypcje z odnowieniami jak i lead za zapisanie. W pierwszym przypadku mamy 2 stawki do wyboru - 6,5zł/odnowienia co tydzień oraz 4zł/odnowienia co 5 dni. W przypadku drugim, oferujemy 6zł za leada.

Dodatkowo dajemy możliwość zarabiania na drugiej subskrypcji. Takie rozwiązanie podnosi dodatkowo i tak już wysoką konwersję.

Zarejestruj się już teraz i sam się przekonaj, że zarabiać na subach u nas jest naprawdę warto! Wink

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - browsfer - 21-09-2016 18:28

Dzięki, zaglądne na wasza strone Smile

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - mysc - 22-09-2016 18:51

@[browsfer], proponuję zacząć od tego : http://zarabiam.com/Temat-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-132943 i zasubskrybować ten temat, bo w ciągu tygodnia dodam sporą aktualizację Smile

Pozdrawiam i życzę powodzenia! Smile
mysc

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - browsfer - 22-09-2016 19:54

Biorę się za czytanie Cool

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - Gratsy - 05-10-2016 14:58

Jeśli jesteś zainteresowany ga, Pisz pw Smile

RE: Zaczynam przygodę z zarabianiem:) - bestek112 - 05-10-2016 21:30

Inwestuj na program do którego masz link pod spodem. Zwrot w 33dni, depozyt life time czyli po 33dniach od inwestycji, ona ci się zwraca a Ty dalej zarabiasz. Polecam poczytać.