Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową (/Temat-Kupie-zablokowane-konta-FB-z-weryfikacja-zdjeciowa-135136) |
Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - jergele - 29-06-2016 17:57 1.Nazwa przedmiotu : Zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową 2.Opis przedmiotu : Masz jakieś zablokowane konta z weryfikacją zdjęciową (oba typy weryfikacji), nie potrzebujesz już ich, nie chcesz ich już używać, nie opłaci się Tobie ich weryfikować... Kupię je od Ciebie. 3.Zdjęcia : Brak 4.Kontakt : gg 868540, pw 5.Cena : 1 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PP, przelew, Payza WARUNEK: Konta mają staż powyżej 1 miesiąca. Procedura jest taka: 1. Podajesz namiary na konta oraz informujesz czy konto ma podany numer telefonu (tak/nie). Mając te dane sprawdzam co tam przy logowaniu zapiszczy. Jeżeli wszystko OK tzn. faktycznie konto ma do zrobienia weryfikację zdjęciowa, to płacę. UWAGA: Poniższe dane podajesz tylko jeśli poproszę. Płacę dodatkowo 1 zł za każdą informację: 1. Data urodzenia. 2. Kod z SMSa - jeżeli konto ma wprowadzony nr i posiadasz dostęp do aktywnego SIMa. RE: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - jergele - 16-07-2016 13:28 aktualne... zawsze RE: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - Robaczek12 - 16-07-2016 16:11 Ja mam sporo kont ale nr tel nie posiadam do kont i nie da rady odblokować RE: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - dazy19 - 23-07-2016 21:49 Bardzo dobra i szybka wspolpraca z jergele polecam RE: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - danioart - 29-07-2016 20:04 ja mam konto , ale nie posiadam niestety nr telefonu i nie mogę odblokować niestety :/ RE: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - jergele - 30-07-2016 10:35 @[danioart]: na to nie ma ratunku. Jeżeli masz konto, a sim stracił ważność lub nie masz do sima dostępu, to trzeba nr telefonu z konta usunąć. RE: Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - jergele - 16-08-2016 19:34 czekam na kolejne oferty.... Kupię zablokowane konta FB z weryfikacją zdjęciową - yazir - 25-09-2016 12:23 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |