Super extra program? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Super extra program? (/Temat-Super-extra-program-135107) |
Super extra program? - Hopekk94 - 29-06-2016 00:22 Jest cos takiego bym wrzucil do programu paczke np 199zdjec ustawil np autoplanowanie na fanpage i by mi wszystko zaplanowali? Zdjecie co np 2godziny Jest cos takiego? Jak taki program sie nazywa edit: chodzi mi o samą nazwę RE: Super extra program? - Takimyk - 29-06-2016 00:59 (29-06-2016 00:22)Hopekk94 napisał(a): Jest cos takiego bym wrzucil do programu paczke np 199zdjec ustawil np autoplanowanie na fanpage i by mi wszystko zaplanowali? Zdjecie co np 2godziny Łał, czytanie twoich testów to prawdziwa sztuka. Rozumiesz że uprawiasz swego rodzaju kryptografię, bo po polsku to nie jest napisane. Kto pierwszy zdeszyfruje wiadomość, kto odnajdzie słabości systemu kryptograficznego zastosowanego w tych paru linijkach. Jest chętny ? Nie, dlaczego ? Nie możliwe ... RE: Super extra program? - daniel42na - 29-06-2016 01:58 Nie wiem skąd w użytkownikach tego forum dziwne przekonanie, że do każdej nawet najbardziej nietypowej czynności jest jakiś bot czy program. RE: Super extra program? - rachman - 29-06-2016 02:14 w imacros się tego nie zrobi? możesz spróbować zdjęcia w folder wpakować a potem macro niech dodaje po kolei posty z planowaniem na godziny RE: Super extra program? - Hopekk94 - 29-06-2016 11:57 A kryptografem nie trzeba byc by to ogarnąć taki program to massplanner? RE: Super extra program? - mikuss - 29-06-2016 12:01 (29-06-2016 11:57)Hopekk94 napisał(a): Wiem ze jest taki programik bo w Strefie @[Majka] Czy za takie treści na forum ogólnym nie traci się dostępu do strefy ? RE: Super extra program? - Hopekk94 - 29-06-2016 12:25 Oj nie wiedzialem ze za takie cos ;/ edytuje dużo osob nie zobaczy Edit: W regulaminie jest zakaz wynoszenia rzeczy ze strefy a nie mowienie co w niej jest ,tak rozumiem punkt 7 regulaminu Jesli zle zrozumialem to bardzo przepraszam RE: Super extra program? - jarunioo7 - 30-06-2016 05:03 @[Hopekk94] chyba wiem czego szukasz http://zarabiam.com/Temat-Automatyzuj-prace-z-fanpagami-na-naszej-stronie-126383 Wrzucasz zdjęcia z folderu na stronę, ustawiasz częstotliwość z jaką mają się zdjęcia udostępniać i same się dodają. Możesz nawet ustawić osobny opis do każdego zdjęcia / wyłączyć postowanie w określonych godzinach (np. na noc bo wtedy najmniejszy ruch) i wiele wiele innych. Odezwij się do mnie na PW / gg to pokażę Ci jak to wygląda. RE: Super extra program? - Hopekk94 - 30-06-2016 09:42 Wlasnie spotkalem sie z Twoim programem ale drogo mi wyjdzie bo potrzebuje go na 4 fp tylko . Za niedlugo jade za granice i nie wiem kiedy dopiero bede mial internet wiec chcialem w max godzinr-dwie pozaplanowac sobie posty na 4 miesiace by miec z glowy. Recznie bym to pol dnia robil a strasznym leniwcem jestem... Przy 25fp oplacalo by sie kupowac ale nie do 4 Super extra program? - Hybrid1990 - 02-05-2021 14:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |