![]() |
Wakacyjne Cele - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wakacyjne Cele (/Temat-Wakacyjne-Cele-134576) Strony: 1 2 |
Wakacyjne Cele - LordBeaK - 14-06-2016 22:30 Witam. Mam na imię Dominik. Dzienników na forum już kilka napisałem, ale jakoś tak wyszło, że porzuciłem wszystko. Teraz postanowiłem, że poprowadzę systematycznie dziennik przynajmniej do września. A więc zaczynajmy: 1. Cele - Nauczyć się grać na Forex i OB ( w obu tych dziedzinach działam od dłuższego czasu, lecz mam plan aby zająć się tym w 100% ) - Uzbierać conajmniej 2000 zł na inwestycję - Zarobić ok 3000 zł na prawo jazdy ( kat. B oraz kat. A ) - Osiągnąc zyski z darmowych pieniędzy oferowanych przez Plus500 oraz Markets.com - Dorobić troszkę na bukmacherce - Zainwestować w program RevShare 2. Cele Dodatkowe - Podszlifować język Angielski ( czyli podnieść się z poziomu podstawowego na średnio zaawansowany lub wyżej ) - Poduczyć się Matematyki ( do maturki ) - Założyć własny zespół rozrywkowy 3. Plan działania - Do 20 lub 25 czerwca zamierzam się edukować na forexie oraz OB - Po 25 czerwca otworzę konto na Plus500 oraz Markets.com - Do końca lipca zajmę się na poważnie inwestowaniem. Chciałbym do tej pory zarobić to 2000 zł na inwestycję. - Co do dalszych planów nie będę się wypowiadał. Zobaczymy co będzie pod koniec lipca. 4. Co już mam: - Ponad podstawową więdzę na temat OB i Forex - Konto demo na Plus500 - Konto real na CherryTrade ( Stare konto na którym zostało mi 27$. Może uda się coś z tego ugrać ). - Dużo motywacji oraz zaangażowania Dziennik będę uzupełniał systematycznie co 2-3 dni. Liczę na wsparcie oraz pomoc ze strony doświadczonych użytkowników. Założone cele zaczynam realizować od dnia 15.06.16. Pozdrawiam ![]() RE: Wakacyjne Cele - Olszi - 15-06-2016 08:17 Ładnie wszystko rozpisane. Powodzenia ![]() RE: Wakacyjne Cele - Noozer - 15-06-2016 08:28 Powodzenia, również planuje po egzaminach zacząć na Plus500 ![]() RE: Wakacyjne Cele - gift256 - 15-06-2016 08:32 Powodzenia ![]() ![]() RE: Wakacyjne Cele - mahuzz - 15-06-2016 08:43 Tez zamierzam spróbować na Forexie i Plus500. Powodzenia! RE: Wakacyjne Cele - qwertybsk - 15-06-2016 08:50 będę obserwował, życzę powodzenia ![]() RE: Wakacyjne Cele - Snaggy - 15-06-2016 09:11 Powodzenia! Podoba mi się, że wiesz czego chcesz! ![]() Skończe sesje i też zrobie taką listę celów, ale tylko dla siebie. ![]() RE: Wakacyjne Cele - dazy19 - 15-06-2016 09:51 Powodzenia :3 RE: Wakacyjne Cele - bestek112 - 15-06-2016 12:35 Powodzenia ![]() RE: Wakacyjne Cele - LordBeaK - 16-06-2016 05:28 Witam. Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim za dobre przyjęcie. Nie ma to jak motywacja ze strony innych ![]() Wczoraj nie miałem zbytnio czasu na zajęcie się forexem, ale też nie olałem sprawy, ponieważ trzeba mieć trochę samozaparcia ![]() 1. Co zrobiłem: - Przeczytałem dwie książki z trylogii o analizie Forex Piotra Surdela. Bardziej dla przypomnienia niż dla nauki ale przyznam, że jednak poszerzyłem wiedzę. - Powoli zacząłem grać na koncie demo w Plus500 i zobaczyłem pierwsze wirtualne zyski ![]() 2. Co chciałbym zrobić dzisiaj: - Przeczytać ostatnią część trylogii. - Pograć trochę na demo aby oswoić się jeszcze bardziej z rynkiem. - Poszukać innych przydatnych lektur. - Poszukać na binarne.com fajnej strategii do gry na opcjach, którą opanuję do perfekcji ![]() No to tyle na dzisiaj. Muszę się przygotować do koncertu, który gram w Filharmonii Krakowskiej o 16:00 w niedzielę. Kto jest z Krakowa to zapraszam. Wstęp (chyba) wolny ![]() Tutaj macie moje zagrania ![]() ![]() |