![]() |
Dziennik Pracy by Fergusson - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy by Fergusson (/Temat-Dziennik-Pracy-by-Fergusson-134095) |
Dziennik Pracy by Fergusson - Fergussson - 03-06-2016 18:00 Cześć ![]() Z tej strony monitora Miłosz, lat mam 20 w listopadzie i jak wszyscy tutaj chce zdobyć miliony z pracy w internecie ![]() Długo zbierałem się do rozpoczęcie prowadzenia dziennika, bo wiedziałem, że jak już go założę to będę musiał się spiąć i wykonywać to co w nim sobie zaplanuję. Tym bardziej że skończyłem właśnie technikum logistyczne i napisałem maturkę. Czasu można powiedzieć, że mam teraz mnóstwo, ale od poniedziałku zaczynam pracę jako kierowca wózka widłowego na magazynie w lokalnej przedsiębiorstwie ![]() ![]() Z internetu pewnie jak większość chce utworzyć pasywne źródło dochodu, któremu nie będę musiał poświęcać dużo czasu. Jak to wyjdzie zobaczymy. Mam nadzieję, że dam radę ![]() 03.06.2016 Co posiadam na ten dzień? *3 Fanpage z średnią liczbą polubień 2000(trochę zaniedbane ale w ciągu tygodnia do odnowienia) *2 konta matki na Facebook`u (Jedno z grupami kupię/sprzedam, a Drugie z gimbusiarskimi grupami typu Poznam/polubię) *8 Fake kont dziewczyn z dość długim stażem jak na fake myślę, bo 6 miesięcy :3 *Poradnik skracania od mysc`a i dostęp do zamkniętego forum dotyczącego skracania. Na czym zamierzam się wzbogacić? Przede wszystkim zamierzam rozwinąć sieć skróconych linków, które będą gdzieś w internecie krążyć. Pracować będę na programie shorte.st i adf.ly Dokładny plan przedstawię jutro(bo wolna sobota i od rana pracujemy w internecie ![]() Klikam również reklamy w programie mxrevshare. Bardzo przyjemy programik. Zachęcił mnie swoją obecnością w kilku innych dziennikach. Nie inwestuję w niego tylko klikam reklamy i zbieram na pierwszy adpack za 5$. Mam już 1$ więc wariactwo ![]() Zarejestrowałem się w textbookers i czekam na aktywację konta. Jakie pieniążki z tego można wyciągnąć będę was informował na bieżąco. Dokładny plan na sobotę przedstawię jutro rano. Ale jak już mamy dziennik to wypadało by jakiś cel sobie ustawić ![]() Myślałem o 1000zł w czerwcu, jednak istniała szansa, że mogę go nie osiągnąć. A po co potem tracić motywację? Dlatego cel na czerwiec to 500zł ! Koszty wszystkich poradników, programów i w ogóle rzeczy dotyczących zarabiania w internecie będę odejmował od zarobionych pieniędzy dzięki czemu wyjdę na czysto ewentualnie. Mam nadzieję że znajdą się osoby, które chętnie będą czytać mój dziennik(które w ogóle zechcę go otworzyć ![]() Kupiłem poradnik mysc`a za 29zł Jeżeli ktoś jest chętny wejść w program mxrevshare to zachęcam to zarejestrowania się z mojego linku ![]() Mój link ![]() Czysty ![]() Cel czerwiec: -29/500 RE: Dziennik Pracy by Fergusson - BooDzioo - 03-06-2016 20:00 Ambitny cel, życzę powodzenia! ![]() RE: Dziennik Pracy by Fergusson - Fergussson - 07-06-2016 09:58 07.06.2016 Miał być temat w sobotę, ale wyszło tak że jest dopiero dziś(w wtorek). ![]() Sporo obowiązków i trochę lenistwa wjechało w weekend. Ale to też nie jest tak że nic nie zrobiłem ![]() Nadal czekam na aktywację konta w serwisie textbookers, więc tutaj nic nie zarobiłem. Klikałem reklamy w serwisie mxrevshare i mam zarobione 3$(więcej o tym programie niżej) Pobrałem około 100 filmików pod moją niszę na Youtube. Teraz tylko przygotować pod to skrócone linki i zobaczymy jak to się będzie kręcić. A muszę przyznać że filmiki mają już po 100 wyświetleń każdy(10 filmików). I to wszystko w ciągu jednego dnia! ![]() Tak więc cały czas działamy! ![]() Co do mxrevshare to chciałbym napisać takie polecenie/poradnik, które roześlę po face i innych serwisach, więc dlaczego by nie tutaj też ![]() Dzięki programowi Mxrevshare możemy zarabiać na początku 50 centów dziennie bez żadnego wkładu. Wystarczy wyklikać 100 reklam. Najtańsza paczka kosztuje tam 5$ i generuje ona 110% zysku. Na tą paczkę można zarobić już w 10dni klikania reklam. Kilka suchych faktów. Dziennie możesz obejrzeć 100 płatnych reklam. Za każdą reklamę dostajesz 0,005$ co w sumie daje 50 centów(0,5$). Czas poświęcony na jedną reklamę to 30 sekund(25 musisz oglądać reklamę i 5 sekund na włączenie następnej). Wyklikanie wszystkich(100) reklam zajmuje nam więc 50minut. Ale to nie znaczy że masz siedzieć przez prawię godzinę i wpatrywać się w monitor i te reklamy. Ja osobiście w tym czasie oglądam gameplay na Youtube. W obrazku poniżej pokazuje jak to u mnie wygląda. Owe filmiki na youtube i tak bym oglądał, a dzięki temu mogę i oglądać i zarabiać. Zachęcam cie do zarejestrowanie się z mojego https://mxrevshare.com/pl/?r=Fergussson ![]() ![]() Lub z https://mxrevshare.com/pl/index.php do czego nie zachęcam ![]() Chciałem ukryć tą część z poradnikiem mxRexShare ale nie widze nigdzie takiej opcji ![]() Działamy dalej! RE: Dziennik Pracy by Fergusson - bestek112 - 07-06-2016 18:56 Na MX robie tak samo, klikam i oglądam. Szybko leci. Życzę powodzenia. Będę zaglądał ![]() RE: Dziennik Pracy by Fergusson - kermit1906 - 11-06-2016 19:46 Powodzenia ![]() Dziennik Pracy by Fergusson - Hybrid1990 - 06-12-2019 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |