Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników (/Temat-Zarabianie-na-wykonywaniu-zadan-przez-uzytkownikow-133747) |
Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - MickeyHuntr - 27-05-2016 14:57 Witam, planuję stworzyć serwis w którym użytkownicy mogliby zdobywać punkty za wykonywanie zadań i wymieniać je na nagrody w grze, jednak poszukuję systemu, który pozwala użytkownikowi na wykonanie zadań bez wkładania w to pieniędzy, gdyż większość takich usług żąda zakupu czegoś, wysłania SMS etc. Czy istnieje jakiś program, który byłby w stanie sprostać moim oczekiwaniom? RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - twardy - 27-05-2016 15:40 Wejdz sobie na dogry.pl (to chyba najlepsza opcjap odgladniecia co oni maja) kubigo.pl zarabiacze.pl mypay.pl i popatrz jakie tam sa oferty/ankiety/gry. Mozesz tez dawac punkty za lajki, ogladniecia filmow yt, klikanie w linki shorte/afdly etc -> popatrz na strony typu firegifts czy cos. RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - makecash - 27-05-2016 15:42 Autor raczej potrzebuję skryptu takiego czegoś tak mi się wydaje. Nie wiem czy za friko coś takiego jest raczej nie, ale poszukać możesz RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - twardy - 27-05-2016 15:48 No to... http://allegro.pl/skrypt-serwisu-z-nagrodami-firegifts-pl-hit-i6197990978.html RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - MickeyHuntr - 27-05-2016 16:03 Nie, chodzi mi o serwis. Jestem webmasterem wiem sam sobie go zbuduję, chodzi mi tylko o serwis, który będzie mi te oferty rzucać i płacić na konto. RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - themi8 - 27-05-2016 17:39 (27-05-2016 16:03)MickeyHuntr napisał(a): Nie, chodzi mi o serwis. Jestem webmasterem wiem sam sobie go zbuduję, chodzi mi tylko o serwis, który będzie mi te oferty rzucać i płacić na konto.Co to za belkot? Sent from my D2303 using Tapatalk RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - radek0389 - 27-05-2016 18:18 (27-05-2016 16:03)MickeyHuntr napisał(a): Nie, chodzi mi o serwis. Jestem webmasterem wiem sam sobie go zbuduję, chodzi mi tylko o serwis, który będzie mi te oferty rzucać i płacić na konto. Źródłem kampanii są sieci afiliacyjne. Takie jak netaffiliation, tradetracker, zanox, tradedoubler posiadają API, dzięki którym po dodaniu do każdego linku reklamowego np. subID, jesteś w stanie zweryfikować, który z twoich użytkowników zrobił daną akcję. Kiedyś sprawdziłem jak działa serwis kubigo, w kampanii gdzie płacili za akcję 0,50 zł użytkownikom, ja miałem stawkę w sieci netaffiliation 11 zł. Jest jedno "ale", na pewno trzeba taki serwis prowadzić z głową. Bo nie sądzę, aby reklamodawcy świadomie zlecali kampanię takim serwisom, gdzie zachęca się do zmiany IP i wykonanie kolejny raz tej samej kampanii, wg regulaminu sieci jest to fraud. Dlatego też najlepiej założyć konta w sieciach afiliacyjnych, zgłaszając strony tematyczne, bez żadnego zachęcania do wykonania akcji. Potem wykorzystać linki referencyjne z wykorzystaniem API, w naszym serwisie docelowym, z odpowiednim zamaskowaniem wartości referer. Potem dajesz swoim użytkownikom kilka procent z wartości leada w sieci i sam kosisz odpowiednią kasę. Z tym że userom płacisz po zgromadzeniu minimum do wypłaty a sam czekasz nawet miesiąc na walidację leadów w sieci, coś za coś. I trzeba się liczyć, że po walidacji część leadów zostanie odrzucona. RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - MickeyHuntr - 27-05-2016 18:52 (27-05-2016 18:18)radek0389 napisał(a):(27-05-2016 16:03)MickeyHuntr napisał(a): Nie, chodzi mi o serwis. Jestem webmasterem wiem sam sobie go zbuduję, chodzi mi tylko o serwis, który będzie mi te oferty rzucać i płacić na konto. No tylko znając życie są to właśnie te oferty, które mają wręcz znikomą konwersję ze względu na to, że użytkownik musi coś zakupić lub wydać pieniądze, a ja chcę zbudować serwis, który będzie opierać na tym, żeby użytkownicy nie musieli żadnych pieniążków w to wkładać, a jedynie czas i wysiłek. RE: Zarabianie na wykonywaniu zadań przez użytkowników - radek0389 - 27-05-2016 18:53 W sieciach masz masę ofert, gdzie użytkownik nie płaci ani grosza. Sprawdź te które podalem. |