1TB internetu dla abonentów T-Mobile - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 1TB internetu dla abonentów T-Mobile (/Temat-1TB-internetu-dla-abonentow-T-Mobile-131706) |
1TB internetu dla abonentów T-Mobile - przemo2741 - 11-04-2016 22:14 Witam! Od znajomego, który gdzieś tam wyżej pracuje w TM dowiedziałem się o takiej ofercie. Oferta ważna dla osób posiadających abonament w T-Mobile. Promocja jest ważna od 15.03 do 14.05, każdy abonent (tylko taryfy prywatne) wysyłając SMS o treści NET pod numer 80008 będzie mógł bezpłatnie skorzystać z paczki danych 1TB (to nie jest błąd) do końca cyklu rozliczeniowego. Z promocji skorzystać można dwukrotnie. W ofertach na kartę nie działa. Mam nadzieję, że się komuś przyda W załączniku wrzucam regulamin. [attachment=3631] I jako dowód screen z mojego miboa RE: 1TB internetu dla abonentów T-Mobile - jarunioo7 - 12-04-2016 13:39 Repucik za chęci poleciała ale mam pytanie... Dlaczego w strefie? Skoro pisali o tym na komputerświat, spidersweb, telepolis + na innych serwisach + oferta nie jest jakaś limitowana na konkretną ilość użytkowników to chyba to tajemnicą nie jest i można to opublikować na ogólnym Tam na pewno więcej osób sie znajdzie, które mają abonament w t-mobile. Ja akurat mam abonament w Playu. RE: 1TB internetu dla abonentów T-Mobile - Czmiel - 12-04-2016 19:07 Dwa abonamenty posiadam cudowny człowieku, jak jesteś kobietą to masz odemnie darmową minete. Kocham cie! RE: 1TB internetu dla abonentów T-Mobile - Czaq - 12-04-2016 19:19 Na pewno dla abonentów się przyda. Ja niestety nie jestem ofiarą t-mobile ale polece znajomemu. RE: 1TB internetu dla abonentów T-Mobile - Gremquen - 12-04-2016 19:29 (12-04-2016 19:07)Czmiel napisał(a): jak jesteś kobietą to masz odemnie darmową minete. Kocham cie!użytkownik ma w nicku przemo, ale faktycznie, teraz mamy takie czasy, że niewiadomo RE: 1TB internetu dla abonentów T-Mobile - przemo2741 - 13-04-2016 19:15 jestem facetem ale dzięki za chęci w sumie nie wiem czemu w strefie, akurat tutaj byłem jak się dowiedziałem o tym pakecie. Jeżeli zajrzy tutaj szanowny mod może przenieść a nawet bardzo bym o to prosił 1TB internetu dla abonentów T-Mobile - Hybrid1990 - 10-03-2019 19:03 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |