![]() |
Dodawanie znajomych do grup - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Dodawanie znajomych do grup (/Temat-Dodawanie-znajomych-do-grup-129488) |
Dodawanie znajomych do grup - stachupumpa - 22-02-2016 18:23 Stworzyłem grupę i zacząłem dodawać z różnych kont znajomych do grupy skryptem. Po kilku kontach juz nie dało się ich dodawać a gdy próbowałem ręcznie to wyskakiwal Mechanizm zabezpieczający z obrazkami. I tak na każdym innym koncie (na lapku pod innym IP normalnie działa). Wie ktoś dlaczego tak jest i jak to obejsc? RE: Dodawanie znajomych do grup - Jatutylkopatrze - 22-02-2016 18:27 Tez tak mam ;D musisz odczekać najlepiej 2-3 dni później znów będziesz mógł dodać przez te 10-20 kont i znów będziesz mieć to samo ![]() RE: Dodawanie znajomych do grup - stachupumpa - 22-02-2016 18:30 Mam cyberghosta premium ale ma każdym IP wyskakuje "nie logowałes się z tego miejsca potwierdź tożsamość...." i lipaa RE: Dodawanie znajomych do grup - Jatutylkopatrze - 22-02-2016 18:31 Pare razy potwierdzisz to i tego nie będzie, tez tego używam i już mi to znikło z cyberghosta te potwierdzenie ;d |