Trener Personalny Warszawa . silka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Trener Personalny Warszawa . silka (/Temat-Trener-Personalny-Warszawa-silka-127989) |
Trener Personalny Warszawa . silka - Kaspirek - 27-01-2016 20:30 Witam. Może ktoś jest trenerem personalnym ? Zna? Poleca? Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka RE: Trener Personalny Warszawa . silka - Krechaman - 28-01-2016 07:17 Kup sobie płytę z chodakowską. Polecam 2 RE: Trener Personalny Warszawa . silka - Kaspirek - 28-01-2016 14:32 Bo ona ćwiczy na silke bicepsy? RE: Trener Personalny Warszawa . silka - szykiryki - 28-01-2016 14:51 Nie wiem, gdzie chodzisz na siłkę, ale zwykle są tam profesjonalni trenerzy, którzy służą radą (tylko większość boi się do nich podejść ). Ja, na początku mojej przygody w tym miejscu, uderzyłam do kolesia, powiedziałam mu o co mi chodzi, na czym mi zależy- usiadl ze mną, rozpisał ćwiczenia, doradził również co nieco w kwestii diety i supli. Spokojnie poświęcił mi godzinę, wszystko w ramach karnetu Zależy Ci na takiej stałej opiece i treningach 1 na 1 czy na jednorazowym poradnictwie? RE: Trener Personalny Warszawa . silka - Kaspirek - 28-01-2016 18:15 zalezy mi zaczac cwiczyc bo nigdy nie bylem na silowni dieta + cwiczenia + pomoc na poczatku aby dokladnie robic ruchy na przyrządzie Bo mam karnet ale tam gdzie mialem isc to mowili ze nie ma trenera itp ktory by cos doradzil . Nie ma nikogo o tak RE: Trener Personalny Warszawa . silka - Tiger04 - 28-01-2016 18:55 Myślę, że nie jestem bywalec siłowni Ci pomoże z treningiem, poprawnością wykonywania ćwiczeń, jak tylko do nich się odezwiesz. Ci najwięksi też . RE: Trener Personalny Warszawa . silka - Kaspirek - 29-01-2016 05:03 Może i tak choć pomoc załatwiona . jeszcze dieta i rozpis ćwiczeń hehe Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka RE: Trener Personalny Warszawa . silka - lucass9600 - 13-02-2016 23:17 na większości siłowni powinien być trener ,który w przypadku pierwszej godziny (zazwyczaj pierwsze wejście free) powinien pokazać Ci jak działa każdy sprzęt (jaką partie ciała angażuje itp.) Co do diety to 70% podstawy sukcesu na siłce sam się kiedyś bawiłem w pomaganie znajomym z rozpisanie takich diet ,więc w razie pytań możesz pisać pw A co do diety to polecam Ci właśnie skorzystanie z pomocy trenera personalnego ,a nie dietetyka. Może i śmieszne ,ale tacy ludzie nawet po krótkim kursie mają wieksze pojęcie o żywieniu ,niż dietetyk ,który trzyma się często pewnego czasami wręcz absurdalnego schematu. Czytałem kiedyś kilka diet ułożonych przez "profesjonalnych" dietetyków i ręce opadają... Jak można dla faceta 98 kg na redukcji dać jako pełny posiłek...JABŁKO |