Nowa blokada FACEBOOK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Nowa blokada FACEBOOK (/Temat-Nowa-blokada-FACEBOOK-124805) Strony: 1 2 |
Nowa blokada FACEBOOK - Kickster - 28-11-2015 15:21 Witam Zauważyłem że facebook wprowadził jakąś nową blokadę, pozornie wydaje się być podobna do każdej innej, trochę dziwny tekst no ale jedziemy dalej następnie capta, potem albo data urodzin, lub weryfikacja zdjęciowa i potem wyskakuje monit o zmianę hasła, hasło wpisujemy wyskakuje monit że dziękujemy itd cały uradowany klikasz OK i co otrzymujesz ? A no to: Logując się na zmienionym haśle sytuacja się powtarza i tak w kółko. Robiłem to chyba z 10 razy i za każdym razem wyskakiwał ten error, myślełem że to jednorazowy wybryk, ale właśnie padło mi w ten sposób drugie konto. Dodam że próbowałem robić to na zwykłym trybie przeglądarki, oraz na Operze, robił to też mój znajomy i też wyskoczył mu taki error. Ktoś zna rozwiązanie tego problemu ? RE: Nowa blokada FACEBOOK - Ascoran - 28-11-2015 15:24 Wyczyść cookie przeglądarki / odpal w innej przeglądarce RE: Nowa blokada FACEBOOK - jarunioo7 - 28-11-2015 15:24 Kiki taką blokade już dawno widziałem - co gorsza nawet jej doświadczyłem hehe. Niestety ale też biała strona i totalnie nic nie mogłem zrobić. Problem nie został rozwiązany więc konto poszło sie.. RE: Nowa blokada FACEBOOK - Kickster - 28-11-2015 15:25 Dwa naprawdę dobre konta mi umarły przez to :/ jedno nawet potwierdzone dowodem (28-11-2015 15:24)Ascoran napisał(a): Wyczyść cookie przeglądarki / odpal w innej przeglądarce @[Ascoran] próbowałem, nic nie dało RE: Nowa blokada FACEBOOK - obik69 - 28-11-2015 15:37 nie ma co plakac stworz nowe RE: Nowa blokada FACEBOOK - asiorek - 28-11-2015 15:52 Napiszd do cukierka może ci powie xd Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: Nowa blokada FACEBOOK - morenox - 28-11-2015 17:14 Nie jest to wcale "nowa" blokada Osobiście się z nią spotkałem i tak jak Ascoran napisał wyczyść Wyczyść cookie przeglądarki / Przywróć ustawienia do wartości domyślnych ustawienia przeglądarki W moim przypadku to pomogło RE: Nowa blokada FACEBOOK - Kickster - 29-11-2015 21:59 Pany, próbowałem na dwóch przeglądarkach, ciastka itd wyczyszczone do zera, ciągle to samo. Moge dać dane komuś zaufanemu żeby to ogarnął, za drobną opłatą oczywiście RE: Nowa blokada FACEBOOK - djram - 29-11-2015 22:02 proxy, zmiana ip, czyszczenie przeglądarki RE: Nowa blokada FACEBOOK - Kickster - 08-12-2015 18:00 Nie wiem czy to komus pomoze ale sprobowalem to zrobic na androidzie na chrome w trybie incognito i konto zostalo odblokowane Potem obczaje te drugie ktore tez tak padlo. |