SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja (/Temat-SeoStandard-pl-wskazowki-i-optymalizacja-121700) |
SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - szymbiel - 26-09-2015 22:38 Chciałbym przedstawić wam stronkę, na której udostępniam kilkadziesiąt narzędzi do badania i optymalizacji waszych witryn internetowych. W bazie narzędzi znajdują się między innymi: - linki zwrotne do Twojej witryny - konkurencyjność Twojej witryny w wynikach wyszukiwania - porównywanie pagerank - generator sitemap.xml - generator pliku robots.txt - pozycja w google na podstawie słowa kluczowego - backlinki .edu - backlinki .gov - gęstość słów kluczowych - generator słów kluczowych - generator metatgów - test szybkości strony - ping test - whois - ip serwera - ilość zindeksowanych podstron Zapraszam do darmowego korzystania pod adresem: http://seostandard.pl Jeśli Ci się spodoba daj repka! RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - bartheez - 26-09-2015 22:52 Chciałem sobie przetestować, szkoda , że aby cokolwiek sprawdzić trzeba się rejestrować.. RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - szymbiel - 26-09-2015 22:53 Tylko kilka narzędzi jest zablokowanych dla gości. RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - Baroszek - 30-09-2015 20:51 A dla tych zarejestrowanych jest 100% free ? czy któreś opcje są platne ? RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - szymbiel - 01-10-2015 07:51 Teraz wszystkie narzędzia są dostępne dla każdego - 100 % free RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - Frix93 - 01-10-2015 13:39 Dobra strona Będę korzystał często RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - szymbiel - 01-10-2015 13:50 Wiem, że często szuka się w internecie przedewszystkim generatorów: metatag czy sitemap i jak narazie te narzędzia cieszą się dużym zainteresowaniem. RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - sheko12 - 03-10-2015 19:27 Czy oby na pewno jest to za darmo? znałem podobny serwis, po rejestracji mieli mój e-mail, podstawowe dane i zapytania odnośnie zapłaty. Nic co dobre, nie jest za darmo, jeśli chodzi o optymalizacje. RE: SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - szymbiel - 03-10-2015 20:45 Nie musisz się rejestrować. Wszystkie narzędzia są już dostępne nawet dla gości. Oczywiście za darmo... SeoStandard.pl - wskazówki i optymalizacja - Hybrid1990 - 23-04-2021 18:48 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |