![]() |
Instalacja wtyczki oraz zmiana języka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Instalacja wtyczki oraz zmiana języka (/Temat-Instalacja-wtyczki-oraz-zmiana-jezyka-121054) |
Instalacja wtyczki oraz zmiana języka - kamilg49 - 12-09-2015 11:52 Siema, własnie zainstalowałem wordpressa. Mam problem gdyż nie posiadam Cpanelu. Chciałbym zmienic język na Polski oraz dodac plugin lecz nie moge przez opcje w wordpressie oraz Cpanel... Prosze o pomoc i instrukcje w FTP RE: Instalacja wtyczki oraz zmiana języka - szymbiel - 12-09-2015 13:34 Wtyczkę wrzucasz do katalogu wp-content/plugins, ale i tak musisz ją później aktywować w panelu admina. A jeśli chodzi o język to jak to się stało, że Twoja wersja nie jest po polsku. Skąd ją pobrałeś? RE: Instalacja wtyczki oraz zmiana języka - kamilg49 - 12-09-2015 14:47 wszystkie pliki ktore pobralem wrzucam do tego folderu z pluginem ? jak aktywowac dokladnie go ? mam po angielsku poniewaz kolega taka zainstalowal a nie mam teraz dostepu do bazy mysql zeby od nowa konfigurowac ;/ RE: Instalacja wtyczki oraz zmiana języka - szymbiel - 12-09-2015 15:25 Wyślij na PW adres strony |