Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! (/Temat-Poradniki-o-zarabianiu-Gwarancja-12049) |
Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - Oscars - 18-08-2010 03:35 Witam! Mam dziś do zaprezentowania poradniki do serwisów zarobkowych. Oto poradniki jakie są na sprzedaż: -Poradnik do Sharecash'a -Poradnik do Fileserve/hotfile/rapidshare -Poradnik do mniejszych zarobków. Wszystkie poradniki są mojej roboty a więc nie znajdziecie ich nigdzie w internecie! W Poradnikach znajdziecie jak i dlaczego tak robić, najkrócej- jak szybko zarobić dużą kasę. Ostatni poradnik tyczy się bux'ów, serwisów typu sej**k, surfbarry itp. Ceny poradników to: Sharecash- 15$ Fileserve/hotfile/rapidshare- 10$ Mniejsze zarobki- 5$ UWAGA! Na wszystkie poradniki daje gwarancję!!! Jeżeli udowodnisz że postępowałeś zgodnie z poradnikiem a zarobki nie są zachwycające ZWRACAM całą sumę zapłaconą za poradnik! A więc kupując poradnik nic nie tracisz a tylko możesz zyskać!!! Płatność: Tylko PayPal Możliwa zapłata w innych walutach. Wysyłka: Po przez Gadu-Gadu, Email lub inną opcja którą wybierze kupujący! Kontakt: GG- 3931540 (Dla nieznajomych niedostępny, na komputerze jestem codziennie!) W poradniku sharecasha jest aż 5 metod!!! Więcej info jakie będziecie chcieli się dowiedzieć proszę na gg. RE: Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - Oscars - 18-08-2010 17:05 UWAGA! Przy kupnie poradnika do sharecash'a dodaje programy które jeszcze łatwiej ułatwią ci zarabianie!!! A to tylko 15$! Pamiętajcie o gwarancji! RE: Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - bmw00 - 18-08-2010 17:15 fajnie 2 post myślisz ze to ktoś kupi ? gwarancja jest tak wpłaci ci ktoś kasę a ty uciekniesz ? RE: Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - Oscars - 18-08-2010 17:33 Pisałem na innych forach, nie będe reklamował konkurencji ale na tamtych forach mam ponad 100 postów i sprzedałem już tam 3-4 poradniki, a z gwarancją to pisze do mnie na gg i zostawiam go w kontaktach zawsze mogę pomóc, i na koncie PayPal prawdziwe dane i również tego konta używam. RE: Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - Daminn - 18-08-2010 20:22 Wszystko jest na forum za free ;E Poradniki o zarabianiu! Gwarancja! - Roben - 30-07-2012 11:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |